hirdetés

Hasznos autós cuccok a téli napokra

Ezekkel a cuccokkal a havas idő sem veszi el a kedveteket az autózástól

hír
Hasznos autós cuccok a téli napokra 1

Forrás: Banggood

írta: Bagi
2023-10-17

Ma volt az első reggel, hogy negyedórát a jégvakarással kellett töltenem indulás előtt. Ezt baromira utálom a télben, mert egyrészt egy csomó időt elvesz a rohanáskor, másrészt lefagy az ujjam. De utána jön még a fekete leves az autóban, ha nincs ülésfűtésetek. De még az is elő szokott fordulni, hogy bár délutánra már csak ronda, szürke latyak marad, reggel mégis havat kell lapátolni. Ezekre az esetekre hoztam nektek hasznos autós kiegészítőket a Banggoodról.

Autó szélvédő takaró

Ha reggel vakartátok már a lefagyott szélvédőt 5-10 percig, akkor már tudjátok, mennyi fáradságot és lefagyott ujjpercet jelent az elégtelen felkészülés. A probléma megoldása egyszerű, egy leselejtezett takaró kiküszöbölné a hólepte szélvédő problémáját, de a lefagyás ellen viszont nem igazán véd, mert átázik, és ráfagy az ablakra. Ha teljesen tiszta, fagyásmentes szélvédőt szeretnétek, érdemesebb egy erre kitalált cuccot használnotok, olyat mint a Banggoodról rendelhető „Universal Winter Car Snow Shield Windscreen Half Cover Sun Protection Cover Snowproof Frostproof And Dustproof”, azaz egy fagy-, hó- és porálló szélvédő takaró és napfényvédő. 

Vízálló anyagból készült, kiváló védelmet nyújt a hó, jég és fagy ellen. Úgy tervezték, hogy szinte az összes autó szélvédőjéhez illeszkedjen, ezért teljes takarást biztosít. Magas minőségű szövetből készült, 253×117 cm méretű. A telepítése egyszerű, csak helyezzétek fel a szélvédőre, az elasztikus pántok és a horgok biztosítják a rögzítést, így nem tudja a szél levinni. Kaptok mellé egy tokot is, amibe könnyen betehetitek az összehajtogatott takarót a használat után.

A Banggoodról a BG21306a  kuponnal 5700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg, ingyenes szállítással.

Hólapát ablaktisztító kefével

Ez az univerzális eszköz 5 részből áll, egy alumíniumötvözetű teleszkópos rúddal érkezik, amit maximum 99 cm hosszúságúra állíthattok. Erre szerelhettek fogantyút, lapátot, jégkaparót és kefét is. A fej 360 fokban elforgatható, szétszedhető és állítható, nem károsítja az autó fényezését. A kefe 29 cm-es, nyomógombbal forgathatjátok el. A lapát erős és tartós, könnyen eltávolítja a vastagabb jegréteget és a havat.

A BG0451c8  kuponnal 6500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kaphatjátok meg Banggodról, már nem terheli egyéb költség.

hirdetés