hirdetés

Használjátok ki a nyár utolsó pillanatait

A Cafago termékeivel még élvezetesebb lesz a pihenés

hír
Használjátok ki a nyár utolsó pillanatait 1

Forrás: Cafago

írta: Bagi
2023-08-23

A Cafago mai ajánlatában egy olcsó SUP és egy power station szerepel. Ezek a cuccok jól jönnek, ha terveztek még egy kis nyár végi pihenést a vízparton, ráadásul mindkettő könnyen hordozható, hiszen a deszka felfújható kivitelű, az erőmű pedig könnyű és kompakt kialakítású. Mindkét termék egy hét alatt érkezik európai raktárból, és még a szállítási díjat is megspórolhatjátok.

DLNRG PPS2400 power station

A DLNRG PPS2400 egy hordozható LiFePO4 mini erőmű, azaz lítium-vasfoszfát kialakítású. Az ilyen akkumulátorok legnagyobb erénye a biztonság, amely a rendkívül stabil kémiai rendszer eredménye, rövidzárlat és mechanikai behatás esetén sem kapnak lángra. Az élettartamuk is sokkal hosszabb, a töltési ciklusok száma jelentősen meghaladja az ólom sav akkumulátorokat és más lítiumkészítményeket.

Az eszköz 240 Wh kapacitású és maximális terhelhetősége 200 W, ami azért elegendő elég sok dolog üzemeltetésére. Négyféle módon tölthetitek, hálózatról, napelemről, szivargyújtóról és a PD portján keresztül is. 7 kimenetet találtok rajta, 2 darab USB, két darab Type-C, egy AC, egy DC és egy szivargyújtós port áll rendelkezésetekre. Az egyik Type-C 60 W, még a másik 25 W-os PD töltésre képes.

Mindenféle biztonsági funkcióval ellátták, megelőzi a túlterhelés, túláram, túlmelegedés és a túltöltés által okozott károkat. Mivel az erőmű szerkezetileg stabil, még akkor sem esik baja, ha megsérül. Az LCD kijelzőjén nyomon követhetitek az aktuális töltési állapotot, és kapott egy 3 W-os LED lámpát is, ami SOS villogó működésre is képes. Könnyen hordozható, mindössze 209x175x89 mm és nagyjából 3 kg. Jól használható hosszabb utazások alkalmával, kempingezésnél, de akár otthon is.

A Cafago európai raktárából most 52 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szállítja, ezt az árat pedig már semmilyen extra költség sem terheli.

hirdetés