hirdetés

Három remek lézergravírozó is igen kedvező áron rendelhető

Ajándék is jár a rendeléshez

hír
Három remek lézergravírozó is igen kedvező áron rendelhető 1

Forrás: Madethebest.com

írta: Norbi
2022-07-20

Már sokszor megírtuk, hogy a mostani lézergravírozóknak annyira lement az áruk, hogy beleférhet, hogy pusztán barkácscélokra beszerezzetek egyet. Az már csak rajtatok múlik, hogy ezen belül mennyire komoly masinát szeretnétek, mekkora legyen a munkafelülete, milyen magas tárgyak férjenek be alá, milyen kiegészítőket preferáltok, hogy legyen a csomagban. Mi most három típust is bemutatunk, hogy megkönnyítsük a választást.

xTool D1

Az xTool terméke is már a 10 wattos erősségű gravírozók táborát erősíti, tehát tudja mindazt, amit a fenti kollégái, de elérhető hozzá egy magasító szett, aminek segítségével megemelhető a szerkezet, sokkal magasabb tárgyak is beférnek alá. A képek egyikén például egy gördeszkát toltak be alá, arra égettek egy menő grafikát. Ezt a magasítót – ami 8 lábat tartalmaz – most ajándékba adják a készülékhez, ezzel két lépcsőben állítható a magassága. Az ajándékok felsorolása itt még nem ért véget, mert adnak hozzá egy forgató eszközt is, amivel henger alakú tárgyakra is tudtok vele gravírozni, például egy pohárra.

A gép munkafelülete 42,5×40 cm, a magassága az összes emelő használata esetén 11,35 centiméter, anyaga rozsdamentes acél, lézerfeje igen nagy pontosságú. A teljes szettet most 292 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni, ha használjátok az XTOOL50  kuponkódot. Ebben az árban már minden költség benne van, és a szállítás is gyors lesz a forgalmazó igérete szerint. 

 

Ortur Laser Master 3

Az Ortur 2018 óta gyárt hobbi célokra készült lézergravírozókat, már vezető márkának számítanak a diódás lézerek piacán. Teljesítménye az előző versenyzőhöz hasonlóan 10 watt. A lézerfeje viszont már percenként 20 000 millimétert képes megtenni, így a mesterművek jóval hamarabb készülnek el, mint a versenytársak termékeivel. A vágási pontosság is figyelemreméltó, 0,05-0,1 mm között van, ráadásul a gép már beépített elszívással rendelkezik a keletkező füst eliminálása érdekében.

A munkákat többféleképpen tudjátok eljuttatni a gravírozóra, WiFi-n, SD kártyán, U disken, vagy Hotspot linken. A mobiltelefonos applikációval nagyjából annyira egyszerű elindítani egy gravírozást, mint kinyomtatni egy fotót. A kép elkészülte után elég pár kattintás, a gravírozó máris indítja a munkát, míg a többiek a fotót csodálják a telótokon, addigra már félig el is készült a lenyomata egy fém vagy fa lemezen.

Az Ortur lézergravírozóját jelenleg 277 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni az LM3ZB5  kuponkód használata esetén. Ebben az árban már benne van az áfa és a szállítás is. Az pedig egy nagy figyelmesség, hogy a rendeléshez most ajándékba kaptok egy TWS fülest is. 

A Longer Ray 5 10 wattos lézergravírozót most 167 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni, ha használjtátok a R510WSAVE30  kuponkódot. A szállítás ingyenes, a terméket európai raktárból küldik, és ebben az árban már az áfa is benne foglaltatik. 

hirdetés