hirdetés

Három erős Superfire fejlámpa is zseniális áron vihető

HL25, HL71 és HL31 modellek

hír
Három erős Superfire fejlámpa is zseniális áron vihető 1

Forrás: Aliexpress, SUPERFIRE Outdoor Lighting Store

SonkaMod
írta: SonkaMod
2023-09-12

A Superlife egy olyan zseblámpákat gyártó kínai vállalat, akiket szívesen ajánlunk, mert baromi jó ár/érték aránnyal büszkélkedhetnek. Sokféle termékük van, a zseblámpák, fejlámpák adják a termékpaletta gerincét, amiből most mutatok két kiemelkedő példányt. A Superfire HL25 és HL71 is viszonylag erős fejlámpák, amiket már komoly éjszakai túrákra is lehet vinni, a legerősebb darab pedig a HL31, ami brutális üzemidővel és erős fénnyel rendelkezik.

Három erős Superfire fejlámpa is zseniális áron vihető 2

Forrás: Aliexpress, SUPERFIRE Outdoor Lighting Store

Superfire HL25

Ez a modell már egy elég erős fejlámpa, így ajánlott éjszakai túrákhoz is. A teljesítménye 15 W, fényereje 700 lumen (a terméklap szerint 1200, de a hivatalos oldal nem ezt mondja), tehát rendesen lehet vele látni vaksötétben is, a 2400 mAh kapacitású akkumulátora pedig 6,5 órás üzemidőt ad ki. Ez azt jelenti, hogy a nyári időszakban elég jól ki lehet húzni vele az egész éjszakát. Nyolcféle módja van, a fényerőt háromféle erősségben lehet kapcsolni, illetve tud még villogni és SOS jelzést leadni. Az oldalsó kiegészítő fényeket is lehet kapcsolni, továbbá pirosan is tud világítani és villogni. Nem árt neki a víz, por és az ütések, 1 méterről leejtve nem lesz semmi baja.

A kialakítása sem véletlenül lett olyan, mint egy mini fényképezőgépé, hiszen a fénye fókuszálható. Nemcsak gombbal lehet kapcsolni, hanem integetéssel is, mert van rajta közelségérzékelő.

A terméklapon választható belőle a HL25-A jelű egyszerűbb modell is, de az csak 7 wattos, 250 lumen fényerővel , de egy kicsit könnyebb. A HL25 most mindössze 4400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, a HL25-A pedig 4100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., szállítási költséggel együtt.

Három erős Superfire fejlámpa is zseniális áron vihető 3

Forrás: Aliexpress, SUPERFIRE Outdoor Lighting Store

Superfire HL71

Ez a modell némiképp eltér a HL25-től, itt nincsenek már kiegészítő LED-ek, csak a főfény van rajta. Viszont ez is 15 wattos és 500 lumen fényerőt tud. 4,5 óra az üzemideje, de az akkumulátorok nem elöl, hanem hátul helyezkednek el, ami szerencsésebb súlyelosztás. Nem maradt le erről sem a zoomolási funkció és a LED teljesen leforgatható 90 fokban. Ötféle működési módja van, háromféle fényerősség, villogó funkció és SOS jelzés.

Bár egy kicsit drágább, mint a HL25, azért ez is olcsó, és sokak számára szimpatikus lehet az, hogy az akkupakk külön, a tarkón kapott helyet. Aliexpressen ez a modell is mindössze 5500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, a szállítási költséget is beleszámítva.

Három erős Superfire fejlámpa is zseniális áron vihető 4

Forrás: Aliexpress, SUPERFIRE Outdoor Lighting Store

Superfire HL31

A legerősebb modell mind közül a HL31-es, ami már a LED méretéből is látszik. A pilács 36 wattos, a fényereje pedig papíron 2300 lumen. Ez nemhogy elég, hanem bőségesen sok is, a legtöbb felhasználónak biztosan nem kell ilyen erős lámpa. Viszont ez egyben azt is jelenti, hogy leszabályozva is jól lehet használni. Hatalmas, 8000 mAh kapacitású akkupakkja van a hátoldalon, és ezzel a 8 órás üzemidő is kijön, ami zseniális. A tömege egy picit nagy, 240 gramm, de elosztva a súly azért viselhető.

Alumínium tokozású, vízálló, a fénye pedig fókuszálható. Négyféle működési módja van, a fényerősség három lépcsőben állítható, illetve tud még villogni.

Komoly darab a Superfire HL31, és ez már bevethető komoly éjszakai túrákhoz is, kibír nagyjából egy teljes éjszakát és jó erős a fénye. De még ez a modell sem mondható vészesen drágának, már 10 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni, szállítási költséggel együtt.

hirdetés