hirdetés

Haladó futóknak is jó a Geemax C2 futópad

Ismét akciós

hír
Haladó futóknak is jó a Geemax C2 futópad 1

Forrás: Banggood

SonkaMod
írta: SonkaMod
2023-03-24

Csak ajánlani tudom a futást, hiszen egy nagyon jó mozgásforma, ami pillanatok alatt felnyomja a pulzust, ezáltal lehet vele erősödni, fogyni, állóképességet fejleszteni és remek kardió edzésforma. Sokan persze nem szeretnek eljárni az utcára, aminek ezernyi oka lehet, de számukra a futópad kínál élhető megoldást. Egy ilyen géppel bármikor tudunk edzeni, nem függünk az időjárástól, és tökéletesen kihasználhatjuk a rendelkezésre álló időt. A Geemax C2 pedig már egy olyan fejlett gép, amivel akár virtuális futásokat is tolhatunk, igencsak kedvező áron.

Van hozzá egy távvezérlő, amivel könnyedén irányíthatjuk a markunkból a padot, de egy nagyméretű, érintős kezelőfelülete is van. Mutatja edzés közben az elégetett kalóriákat, az időt, sebességet és a megtett virtuális távot. Van rajta egy telefon/tablettartó, ami azért nagyon fontos, mert összekapcsolható a gép a Kinomap fitnesz appal. Ez olyan program, aminek a segítségével valóságos útvonalakat tudunk lefutni virtuálisan, vagy választhatunk sok teljesen virtuális pálya közül. Az app irányítja a padot, és állítja a szalagot attól függően, hogy felfele vagy lefele futunk, így pedig az élmény sokkal összetettebb, az eszközön pedig látjuk a pályát, mintha csak egy videójáték lenne. Még Bluetooth hangszórós funkciója is van, tehát zenét is hallgathatunk sportolás közben.

Bár elég nagy tudású gép, az ára most igencsak kedvező, és remélhetőleg ezúttal nem hibáról van szó, hanem a Banggood valóban postázza ennyiért az eszközt. A BG3EEU21  kuponkódot kell hozzá felhasználni, amivel 108 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet megrendelni, ingyenes, EU raktáras házhozszállítással.

hirdetés