hirdetés

Ha olcsón vennél Windows 10-et, akkor itt a lehetőség

hír
Ha olcsón vennél Windows 10-et, akkor itt a lehetőség 1
írta: Atika
2020-01-13

A Keysworlds.com oldal rengeteg Microsoft szoftvert felvonultat, ráadásul kiváló áron. 3000 forintos Windows 10 Pro, 7000 forintos Office 2016, de még Kaspersky antivírus licencet is beszerezhettek 6000 forint alatt.

Védelem a számítógépnek – 25% kedvezmény antivírus szoftverekre

A kiberbiztonság egyre fontosabb témává válik az idő előrehaladtával, hiszen szinte minden percben valamilyen internetre csatlakoztatott eszköz közelében vagyunk. Nem csoda, hogy megnőtt a kereslet a káros kódokat kiszűrő programokra. Pontosan ezért lehet már kapni a Keysworlds.com-on is ilyen termékeket, ráadásul az NYOFF25 kóddal 25% kedvezményt is kaptok rájuk.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a KeysWorlds-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a KeysWorlds oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a KeysWorlds és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a KeysWorlds oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

hirdetés