hirdetés

Ha nyár, akkor fesztivál

Banggood-féle setlist

hír
Ha nyár, akkor fesztivál 1
írta: Rolla
2019-06-30

Tisztára, mint az itthoni fesztiválszezon. Amint véget ér az egyik, indul a másik, most a Banggood indította el a saját buliját, és eddig a sok nyeremény miatt ez néz ki a legjobbnak. Egészen július 12-ig tart az esemény, aminek a bevezetője július 2-án ér véget. Van itt minden szép és jó, például a sima egykattintásos szerencsekerék pörgetések helyett most egy komplett kis mini játékot kaptok, amit letölthettek a telefonotokra, és összesen 1.000.000 dollár értékben kaphattok ajándékokat. Lájkoljátok az oldalt, gyűjtsetek pontokat, az eredményetekről pedig lőjjetek egy képernyőfotót és töltsétek fel kommentbe Fb-on. Július 12-én lesz a sorsolás, ahol 7 szerencsés nyertest választanak ki. És hogy két játék közben se unatkozzatok, itt van pár jó cucc, ráadásul extra kupon is jár hozzájuk.

Xiaomi vezetéknélküli töltő

Nem régen teszteltem ezt az eszközt, ami a “bedugom a szivargyújtós töltőbe a telóm és bedobom az ülés alá” egy jóval komolyabb változata. Már maga a kütyü is jól néz ki, funkciói meg messze túlmutatnak az egyszerű autós telefontartónál. Képes vezetéknélküli töltésre, ami az új mobiloknál egy áldás, de akkor is használhatjátok, ha a hagyományos utat választjátok aksipumpáláskor. A kis tartókarjai közelségérzékelősek, így automatikusan nyílnak és záródnak, amikor a telefont szeretnétek kivenni vagy betenni. Szerintem ez sokkal biztonságosabb, hiszen egy kézzel abszolválhatjátok a feladatot. 9.000 forintért rendelhetitek meg a BGHU261 kuponnal, így tuti, hogy áfa- és vámmentesen érkezik.

SJCAM SJ8 Pro akciókamera

Korábban csak az extrém sportolók kiváltsága volt a menő akciókamerás felvételek készítése és a drága GoPro, de manapság már alacsonyabb büdzsével és kis kreativitással bárki érdekes és mozgalmas felvételeket készíthet akár nyaralás közben vagy egy fesztiválon. Az SJ8 Pro tökéletes választás erre a célra, hiszen képes 4K-ban is rögzíteni, aksija akár 100 percet is kibír, és lassított felvételeket, time-lapse, video-lapse, vízalatti- vagy sorozatfelvételeket is lőhettek többek között.

Tesztünk közben sem volt vele probléma, sőt, meglepően jónak bizonyult mind videó, mind kép készítése közben, ezeket meg is tekinthetitek a cikkben. Kipróbálása óta még olcsóbb lett, 47.000 forintba kerül a BGHU263 kóddal, ezért mindenképp megér egy csekkolást, ha épp kamerát kerestek. Az EU Priority Line szállítási móddal pedig további költségeket sem kell fizetnetek.

Digoo lopásgátló barátnőkre

Oké, viccet félretéve, ez egy nagyon hasznos és érdekes kütyü, ami a hosszúra húzódott nyári esti partik alkalmával még hasznosabb lehet. Nem csak lányoknak, fiúknak is jól szolgálhat ez a kis riasztó, amit leginkább a táskára akasztva érdemes hordanotok. Ha kirántjátok a biztosító szegecset, akkor azonnal visítani kezd a kulcstartó méretű eszköz, ami két dolog miatt hasznos. Az egyik, hogy ha éjszaka mentek haza egyedül, és valaki megtámad titeket, akkor kis szerencsével már a riasztó hangja is eltántorítja szándékától a támadót, de ha mégsem, akkor az éles jelzésnek köszönhetően valaki biztos a segítségetekre siet. Ha ki kéne választanom a havi must have díj nyertesét, akkor ez a termék nyerne. Szerezzetek be belőle magatoknak, párotoknak, gyerekeknek, szülőknek, nagyszülőknek. 1.100 forintot szerintem megér a biztonságotok.

A party összes részletét megtalálhatjátok ezen a linken, érdemes felkészülnötök időben. Látogassatok vissza rendszeresen az oldalra, hogy biztos ne maradjatok le semmiről július 12-ig.

hirdetés