hirdetés

Ha minőségi Xiaomi gyorstöltőkre vágytok

A Gshopper kuponjaival 65 és 120 wattos modelleket vásárolhattok

hír
Ha minőségi Xiaomi gyorstöltőkre vágytok 1

Forrás: Gshopper

írta: Bagi
2024-04-11

Töltőből sosem elég, mivel egyre több kütyüt kell napi szinten ellátni szuflával. A vásárlásnál lényeges szempont, hogy az eszköz elég gyors, megbízható és tartós legyen. A cikkben szereplő Xiaomi termékek minden követelményt kielégítenek, hiszen nemcsak nagy teljesítményűek, hanem a márkához híven kiváló minőségűek is. A Gshoppertől most egy 65 és egy 120 wattos hálózati töltőre kaptunk kupont, mindkettőt költségmentesen szállítják.

Ha minőségi Xiaomi gyorstöltőkre vágytok 6

Forrás: Gshopper

Xiaomi 65 wattos hálózati gyorstöltő

Az előző modellhez hasonlóan ez is GaN technológiás gyorstöltő, bár a maximális teljesítménye csak 65 watt, de ezen helyet kapott az USB-A port mellett egy Type-C kimenet is. A gyártói adatok szerint egy Xiaomi 12 Prót 28 perc alatt tölt fel. Mindkét kimenetet egyszerre használhatjátok, ebben az esetben a Type-C 45 wattot, a hagyományos USB pedig 18 wattot ad le, amin akkor is ez a maximum, ha csak ezt a portot használjátok. Nagyon kicsi, simán elfér a tenyeretekben, így könnyen magatokkal vihetitek bárhová.

A Gshopper GPXMYP10 kuponjával 10 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg a Xiaomi minőségi gyorstöltőjét, a szállítás ingyenes.

 

hirdetés