hirdetés

Ha izgalmasan töltenétek a szabadidőt

Elektromos roller és 3D nyomtató a Cafago ajánlatában

hír
Ha izgalmasan töltenétek a szabadidőt 1

Forrás: Cafago

írta: Bagi
2023-11-06

A Cafago most ismét a szabadidő tartalmas eltöltéséhez kínál izgalmas termékeket. Ha szerettek barkácsolni, az Ender V3 SE 3D nyomtatója biztos tetszeni fog, hiszen bár nem foglal nagy helyet, a nyomtatható tárgy mérete mégis elég termetes lehet. Ha inkább szabadtéren szerettek lenni, a Navee N40 könnyen összecsukható rollere a számotokra ideális választás. Mindkét cikk európai raktárból, ingyenes kiszállítással érkezik.

Navee N40 elektromos roller

Az N40 egy kicsi méretű, városi cirkáló. Persze a pici is relatív, hiszen 10 colos kereken gurul a 15,5 kilós roller, viszont a plusz kilók a váz masszivitását növelik. A műszaki paramétereiben nem rossz, a 350 W-os motor 30 km/h végsebességre képes a járművet gyorsítani, a hatótávja 40 km. A terhelhetősége 100 kiló, a megállásról dupla fékrendszer – elöl motor, hátul tárcsa – gondoskodik, a menetadatokat beépített kijelzőn követhetitek nyomon. Természetesen ennek a kormánya is ráhajtható a fellépőre és beakasztható a sárhányóba, így a hordozhatósága nagyban javul.

A Cafagóról kupon nélkül most 98 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezhetitek meg, lengyel raktárból, ingyenes kiszállítással.

hirdetés