hirdetés

Ha elbújnátok a világ zajától

A Cafago mai ajánlatában egy etetőhajó és egy LiFePO4 akkumulátor szerepel

hír
Ha elbújnátok a világ zajától 1

Forrás: Cafago

írta: Bagi
2024-02-28

Ha igazi csendre vágytok, és végre elvonulnátok egy nyugodt zugba, távol a zajos civilizációtól, akkor a Cafago mai termékei nektek szólnak. Egy távoli házikóban is kényelmesen pihenhettek a napelemes rendszerhez köthető TTWEN energiatárolójával, majd innen indulhattok is a hónotok alatt egy etetőhajóval a napi horgászkalandra. Mindkét terméket német raktárból kapjátok meg, az akkumulátort pedig ingyen ki is szállítják.

A horgászkiegészítőért a 46 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot, a szállításért pedig további 2500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, német raktárból egy hét alatt érkezik.

TTWEN lítium akkumulátor

LiFePO4 – vagyis lítium-vasfoszfát – akkumulátorok, szépen lassan leváltják az ólomsavas megoldásokat. Ennek az oka, hogy jobban terhelhetők, alig kell őket gondozni, környezetbarátabbak, ráadásul rengeteg ciklust kibírnak, az 1280 Wh-s TTWEN a termékére például 4000-et ad meg,  Ez nem egy autós megoldásnak néz ki, de nem az, hanem egy backup telep, vagyis olyan energiatárolási megoldás, amit mondjuk egy szigetüzemű napelem után tudtok kötni.

Beépített 100A-es BMS-sel rendelkezik, amely megvédi a túltöltéstől, túláramtól és rövidzárlattól. párhuzamosan és sorosan is csatlakoztatható a nagyobb kapacitás és feszültség érdekében. Mint minden ilyen backup akkumulátornak, ennek is az a lényege, hogy láncba lehet őket fűzni. Négy darabot párhuzamosan, négyet pedig sorosan kapcsolnak össze, így megnő a feszültség és az eltárolható energia mennyisége is. A tömege meglepően alacsony, 11 kilogramm, egy ólomsavas megoldás sokkal többet nyomna.

Ideális megoldás lehet napelemes rendszerekhez is. A Cafago ráadásul most majdnem a felére tolta le az árát, így 85 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg ingyenes, európai kiszállítással.

hirdetés