hirdetés

Ha beújítanál valamit olcsón

Cashback, szerencsekerék, kuponok

hír
Ha beújítanál valamit olcsón 1
írta: Rolla
2019-08-21

Ha turkálnátok egy kicsit az akciós cuccok között, akkor a Geekbuyingnál érdemes körülnéznetek. Azon felül, hogy sok kütyüt szerezhettek be jó áron, 27 000 forint felett 2700 forint kedvezményt kaptok, megpörgethetitek a szerencsekereket és ráhajthattok a naponta frissülő villámakció fülön található termékekre. A telefonoktól kezdve a laptopokig megtalálhattok mindent, ráadásul ez még csak a kezdet, hiszen az extra bulit jövő hét elejére ígérik, ahova az új akciók és a 20% cashback miatt mindenképp megéri visszalátogatni.

Amit mindenki legnagyobb örömére megtartottak, az a színes AMOLED kijelző és a beépített GPS, így ha jót kerestek jó áron – 30 000 forint szállítással együtt -, akkor vegyétek számításba ezt is. Ha pedig más típust kerestek, akkor nézzetek körül okosóra tesztjeink között.

Tronsmart Element Mega Bluetooth hangszóró

Mivel a Tronsmart veri a jelenlegi mezőnyt hangszóró témában, ezért mindenképp itt a helye az ajánlóban. A nyári bulik alkalmával elengedhetetlen, hogy ott lapuljon a táskátokban egy vezetéknélküli hangszóró. A 40 W már életet ment egy tábortűz mellett, főleg ha az önjelölt zenész a bandában bénán gitározik. Nagy előnye, hogy két Mega hangszórót párosítva sztereóban is hallgathattok zenét, így még szebb és jobb hangzást kaphattok. A Tronsmart Element Mega 12 000 forintba kerül, ha európai raktárból rendelitek. Ha pedig részletesebben is kíváncsiak vagytok rá, akkor nézzétek meg a tesztet.

Roborock S55 robotporszívó

Ha a napotok olyan sűrű, hogy az állóporszívó tologatására sem marad időtök, akkor jöhet a robotporszívó. Applikáción keresztül vezérelhetitek, így akár a munkahelyeteken ülve elindíthatjátok, illetve be is programozhatjátok előre, így biztosan nem felejtitek el. A Roborock S55 nem csak porszívózni, de víztartályának köszönhetően felmosni is képes, ami plusz egy hatalmas segítség a mindennapokban. A gyártó szerint egy töltéssel 250 négyzetmétert is képes kitakarítani, így ha csak nem egy kézilabda pályát szeretnétek felporszívózni, akkor biztos nem fog cserben hagyni titeket.

117 000 forintba kerül, és mivel ez a termék is európai raktárból érkezik, ezért nem is kell már sokáig várnotok arra, hogy kidobhassátok a seprűt.

Xiaomi Mi Pad 4 tablet

Laptopot cipelni egy utazásra sokszor elég körülményes mind mérete, mind értéke miatt. Ettől függetlenül nem kell lemondanotok a filmnézésről vagy a kényelmesebb böngészésről, hiszen egy tablettel kiküszöbölhetitek ezt a problémát. Ha ár-érték arányban jót kerestek, akkor csekkoljátok a Xiaomi Mi Pad 4-et, amit tesztünk alapján nyugodt szívvel tudok ajánlani nektek.

A telefonokból is jól ismert Snapdragon 660 processzor pörgeti a 4/64 GB-os gépet, és a 2,4 és az 5 GHz-es wificsatornát is ismeri, így tuti gyors lesz a netezés.

A kamerán még finomíthattak volna, ettől függetlenül vállalhatóak a vele készített képek, továbbá sokkal fontosabb a 8 colos képernyő, ami életmentő lehet egy hosszabb út során. 65 000 forintba kerül a 4/64 GB-os, WiFi-s változata, és érdemes Hongkongból megrendelnetek, ott a legolcsóbb.

hirdetés