hirdetés

Gyerekroller és nagyon olcsó WiFi-s kamera a terítéken

A Cafago mindkét korosztálynak kedveskedik

hír
Gyerekroller és nagyon olcsó WiFi-s kamera a terítéken 1

Forrás: Cafago

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-02-17

Jönnek az újabb Cafagos ajánlatok, a szokásos leosztásban: a szállítás ingyenes és még kupont sem kell használnotok a vásárláshoz. Az egyik termék egy aranyos gyerekroller, aminek a veszélyességi foka ehhez mért: nem túl gyors, cserébe nagyon könnyű és viszonylag biztonságos tanulóeszköz. A másik termék pedig egy biztonságot szolgáló kütyü, egy távolról mozgatható WiFi-s kamera, amit ráadásul nagyon olcsón lehet hazavinni.

A roller alig kerül többe, mint egy hagyományos variáns, ami azért eléggé meglepő, de így van. A Cafagon 23 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a miénk is lehet. Németországi raktárból küldik, pár munkanap alatt meg is érkezik, és semmiféle plusz költség nem terheli.

Noname 1080p WiFi-s kamera

WiFi-s kamerákkal Dunát lehetne rekeszteni, olyanból viszont elég kevés van, ami csak 5500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül és mellette 1080p felbontással rendelkezik, amit egy 2 MP-es szenzor szolgáltat. Ezzel persze csak a kamera tudásának felszínét kapargattam meg, hiszen számtalan más szolgáltatással is kedveskedik tulajdonosának. Mivel WiFi-s, ezért egy appból elérhetők a funkciói, például nézhetitek a kameraképet akár éjszaka is, használhatjátok kétirányú kommunikációra, mondjuk a futárszolgálat alkalmazottjával. Rögzíteni micro SD kártyára tud, maximum 32 GB-os méretűeket kezel, de felül tudja írni a fájlokat, így tulajdonképpen körkörösen is képes menteni, de akinek ez nem felel meg, az rögzíthet a felhő tárhelyre is.

A kamera ráadásul horizontálisan 360 fokban, vertikálisan pedig 90 fokban forgatható, tehát egy adott területet pásztázhattok is vele. A fenti tudásért az 5500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). nagyon kevésnek tűnik, különösen úgy, hogy ingyenes szállítással érkezik a termék, az áfát pedig már tartalmazza az ár.

hirdetés