hirdetés

Gyerekkorunk kedvencei Aliexpress-en

Nosztalgia level 100

hír
Gyerekkorunk kedvencei Aliexpress-en 1
hajas
írta: hajas
2020-02-04

Mindenki szeret egy kicsit elmerengni a régi szép időkön. Ebben a cikkben visszahoztam kedvenc gyerekkori játékainkat, melyekkel rengeteg időt töltöttünk anno. Biztos vagyok benne, hogy 2020-ban is ugyanolyan nagy beleéléssel tudtok játszani ezekkel, mint fiatalkorotokban.

Gyerekkorunk kedvencei Aliexpress-en 2

Retro Mini TV játékkonzol – 3900 forint

Ez a kütyü biztosan mindannyiunkban felidézi a régi klasszikusokat. Külseje egy az egyben egy Nintendo NES-re hasonlít. Két változata van: a kisebbikben 500, míg a nagyobbik változatban 620 játékot találhattok, így biztosan nem fogtok unatkozni. 2 kontroller is jár hozzá, így a multiplayer sem akadály.

Gyerekkorunk kedvencei Aliexpress-en 3

Tetris – 760 forint

Már idejét sem tudom, mikor láttam utoljára hazai boltokban Tetrist. Azonban nemrég a kezeim közé került egy darab, de sajnos nem az enyém volt. Így fogtam magam, és utánanéztem, lehet-e még kapni. Most, hogy rábukkantam, felidézte bennem a gyerekkori emlékeket, az idegesítő csipogást, és a megunhatatlan játékot. Ennyi pénzért 2020-ban is must have.

Gyerekkorunk kedvencei Aliexpress-en 4

FANGTUOSI retro kézi konzol – 4500 forint

Biztosan sokatoknak volt régen Game Boy-a, én nagyon szerettem. Ez a termék rettentően hasonlít az eredetire, és hasonló élményt nyújt, mint a Nintendo nyugdíjazott konzolja. Ha többen szeretnétek vele játszani, akkor tudtok csatlakoztatni hozzá egy extra kontrollert, sőt még a tévére is rá lehet kötni, így nagy képernyőn mehet a móka.

Gyerekkorunk kedvencei Aliexpress-en 5

Tamagotchi – 500 forint

A kilencvenes évek egyik legnagyobb őrülete volt, szinte mindenkinek volt egy. A kis kütyün mindenki gondozhatta saját kisállatát, aztán mutogathatta a haveroknak, hogy mi a helyzet vele. Igazi nosztalgia termék, muszáj beszereznetek.

Gyerekkorunk kedvencei Aliexpress-en 6

X6 kézikonzol – 7300 forint

Aki inkább PSP párti volt, annak ez a termék erősen ajánlott. Bár inkább csak külsejében hasonlít a Sony konzoljára, de az élményt felidézi. A klasszikus játékok ezen is megtalálhatók, és a 4,3 colos kijelző is jobb képet ad, mint a fenti Gameboy utánzat.

Gyerekkorunk kedvencei Aliexpress-en 7

Data Frog 620 Retro konzol – 5200 forint

Végül pedig egy másik tévére köthető konzolt hoztam nektek. Ezen is rengeteg játékot találhattok, ugyanúgy két kontroller jár hozzá. Egy óriási különbség van: a külseje az 1994-ben megjelent PlayStation 1-re hasonlít. Akinek volt ilyen, és újra szeretné látni a polcán, annak érdemes beszereznie egyet.

 

hirdetés