hirdetés

Gyerekbarát megoldások a Cafagotól

Nyugodtan pihenhet az egész család

hír
Gyerekbarát megoldások a Cafagotól 1

Forrás: Cafago

írta: Bagi
2023-06-26

A Cafago mai akciós termékei a kisbabás családok életét könnyítik meg. A Xiaomi Mijia robotporszívóval simán lesz annyi szabadidőd, hogy kipihend magad, amíg a kisbabád szunyókál. A teljes kényelmed érdekében pedig az apróság biztonságáról az elektronikus bébiszitter gondoskodik. Ráadásul mindkét termék szállítási költségét a webáruház vállalja át.

Xiaomi Mijia Mi 3C robotporszívó lézeres navigációval

A Xiaomi dizájnos robotporszívója nem egy csúcsmodell, de még így is rengeteg mindent tud. Nemcsak porszívóz, hanem még fel is mos helyettünk. Intelligens elektromos vezérlésű víztartálya egyenletes vízkibocsátást biztosít. Új generációs LDS lézeres navigációval rendelkezik, több térképet is támogat, a takarítási terv könnyen testreszabható, Mijia applikáció segítségével vezérelhető és támogatja a hangvezérlést. A takarítási sorrend beállítható, a szobák átnevezhetők, felbonthatók.

Erős 4000 pascalos szívóereje négy fokozatban állítható, névleges teljesítménye 45 W. Működését 2600 mAh-s akkumulátor biztosítja. Több beépített érzékelő akadályozza meg az ütközést és az elakadást, illetve lépcsők esetén a készülék leesését, sőt még a sarkok alapos tisztításáról is gondoskodik. Csomagolása felmosót, keféket, dokkolót és töltőkábelt tartalmaz.

Tökéletes választás a kiváló ár-érték arányt preferáló vásárlóknak. A Cafagoról európai raktárból rendelhető szállítási költség mentesen most csak 68 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért.

hirdetés