hirdetés

Gravírozás és gaming jut a hétvégére a Cafago kínálatával

Swiitol C24 Pro lézergravírozó és gamer fejhallgató kupont kaptunk

hír
Gravírozás és gaming jut a hétvégére a Cafago kínálatával 1
írta: Atika
2024-03-28

A Cafago mai ajánlatai között egy erős lézergravírozót és egy vezeték nélküli gamer headsetet hoztunk. Előbbivel már találkozhattatok nálunk, ez a Swiitol C24 Pro, ami ahogy a nevéből kiderül egy 24 wattos lézerrel vág a különböző anyagok húsába, utóbbi pedig a TAIOU fejhallgatója, ami az árához képest kimondottan pofásan néz ki. Ahogy azt megszoktátok, az árak tartalmazzák már az áfát, a szállítás ingyenes, így semmilyen extra költséggel nem kell majd számolnotok, bármelyiket is vásárolnátok meg.

Számos biztonsági funkcióval ellátták, találtok rajta vészkapcsolót, és tűzjelzőt. Kompatibilis a LaserGRBL-lel és a LightBurnnel (Windows és Mac operációs rendszerek esetén is), és több fájlformátumot támogat, beleértve az NC, BMP, JPG, PNG, DXF kiterjesztéseket. Az applikáció segítségével a telefonotokkal kényelmesen vezérelhetitek.

A Swiitol C24 Pro a ED0063 kuponkóddal 138 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolható meg és német raktárból szállítják, extra költségek nélkül.

TAIOU vezeték nélküli gamer headset

Az eddig számunkra ismeretlen TAIOU márka gamer headsete 2,4 GHz-en és Bluetooth 5.3-on keresztül is tud csatlakozni a számítógépekhez vagy telefonokhoz amellett, hogy vezetékes üzemmódban is lehet használni a 3,5 mm-es jack csatlakozója segítségével. A 2,4 GHz-es USB-A dongle kompatibilis PlayStation 4 és 5 gépekkel és PC-vel, a Type-C dongle már megbirkózik a telefonokkal és a Nintendo Switch-csel, ahogyan Bluetooth-on keresztül is, a 3,5 mm-s jack-kel pedig minden ilyen porttal rendelkező eszközzel használható.

A fekete és piros színekben tündöklő, amúgy kicsit sem gagyi hatásúnak kinéző headset 50 mm-es hangszórókkal lett felszerelve, a mikrofonja pedig lecsatolható, ha éppen nincs rá szükség. Ezen kívül van egy beépített mikrofonja is, így azt is képes használni, ha nem kell a száj elé lógó megoldás.

A beépített, 1000 mAh-s akkumulátor Type-C porton keresztül tölthető és az ígéretek szerint 15 munkanapot is kibír, ami nagyjából 120 órát jelent. Az összes kezelőszerv a jobb oldalra került, ami így kicsit túlzsúfolt, de van rajta egy némító/mód váltó, be/kikapcsoló gomb, amivel zenelejátszás is vezérelhető, egy hangerőállító potméter, egy LED indikátor, Type-C port és a lecsatolható mikrofon foglalata.

A TAIOU fejhallgató 11 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető, ehhez pedig még kupont sem kell felhasználnotok. 2-3 héten belül, kínai raktárból szállítják ki, de extra költség ebben az esetben sem rakódik rá.

hirdetés