hirdetés

Geleipu nagykapacitású forrólevegős sütők

Lehet air fryer nélkül élni, de nem érdemes

hír
Geleipu nagykapacitású forrólevegős sütők 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2024-04-23

A hőlégkeveréses sütőkkel sokkal egészségesebb és egyszerűbb az ételek elkészítése, mint egy hagyományos sütővel vagy főzőlappal. A vásárlásnál lényeges szempont, hogy mekkora az űrtartalma a fritőznek, hiszen nem mindegy, hogy egy-két embernek vagy egy egész családnak főztök. A Geekbuying mai kuponos termékei nem hétköznapi kapacitással rendelkeznek, hiszen a Geleipu DL27 modell 7,5 literes kosárral érkezik, a DL28 viszont kétkosaras, amiben kétféleképpen állítható be a két rész, így egyszerre több fogást is elkészíthettek vele.

A Geekbuying 8CLC1KK  kuponjával 33 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni ezt az óriás kosaras air fryert. Európai raktárból, költségmentesen szállítják.

Geleipu DL28 kétkosaras forrólevegős sütő

Ha az előző Geleipu fritőz sem volt átlagos méretű, akkor mit szóltok a DL28 modellhez? Ezt már dupla kosárral szerelték fel, a két kosár egyenként 4 liter űrtartalmú, tehát összesen 8 liter étel fér bele. Jóval nagyobb, mint egy hagyományos sütő, illetve nagyszerű benne, hogy a Sync Finish technológia lehetővé teszi, hogy egyszerre két féle ételt főzzetek kétféleképpen, különböző idő- és hőmérséklet beállításokkal, emellett ugyanakkor készül el mindkét fogás. 1700 W teljesítményű, az érintőkijelzőn állíthatjátok az időt és a hőfokot, de hatféle előre beállított sütési móddal rendelkezik, amely tökéletes különféle ételek elkészítéséhez, a ropogós krumplitól a csirkeszárnyakig. A kosarak tapadásmentesek és mosogatógépben is moshatók, így a tisztítás nem okoz gondot.

A Geekbuyingtól a DL28 elnevezésű modellre is kaptunk kupont, ha beírjátok az NNNGEPUDL28AF  kódot, már 41 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhetitek a kétkosaras fritőzt. Európai raktárból, ingyenes szállítással érkezik.

hirdetés