hirdetés

Geekbuying nyári akciózuhatag, sok jó ajánlattal

Van élet a szülinap után is

hír
Geekbuying nyári akciózuhatag, sok jó ajánlattal 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Norbi
2022-07-05

A Geekbuying 10. szülinapja hivatalosan is befejeződött, reméljük sok klassz cuccra sikerült lecsapnotok, de szerencsére a cégnél ezután sem áll meg az élet, gondoltak egyet, és a nyár közepén leáraztak egy csomó nyári terméket. Ráadásul sikerült pár nagyszerű cuccra jóárasító kupont szerezni tőlük, amit meg is osztunk veletek. Lesz itt minden, a Xiaomi okosventilárotától kezdve, egy menő SUP-ig, illetve egy hordozható hűtőszekrény, vagyis egy hűtőláda is bekerült a válogatásban, illetve a végére egy poénos játék is befért a felsorolásba. Egy a közös bennük, mindegyik a nyárral kapcsolatos.

Ha szeretnétek ti is egy ilyen klassz hűtőládát, akkor most az NNNCARFRIDGE  kuponkód segítségével kereken 100 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni, ami ugye nem kevés, de cserébe egy jól használható, hordozható, intelligens eszköz tulajdonosai lehettek. Ebben az árban már az áfa is benne van, a terméket pedig a cég német raktárából küldik, gyorsan, futárral. 

Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2

Nyáron talán egy hűtőtáskánál is fontosabb egy jó ventilátor, most ugyan elvileg érkezik egy hidegfront, de az elmúlt napok hőmérséklete brutális volt. Ha a hőség miatt álmatlan éjszakáitokon azon gondolkodtok, hogy mennyire jól jönne egy ventilátor, akkor íme egy ötlet.

A Xiaomi már nem kezdő ventilátorok gyártásában sem, minden eddigi tapasztalatukat belesűrítették ebbe a készülékbe, hogy minél hatékonyabb, csendesebb, energiatakarékosabb legyen. Ez messzemenően sikerült is, a ventilátor lapátja dupla kialakítású, 7+5 tagú a legnagyobb és a lehető legcsendesebb légszállítás érdekében. A legmagasabb fokozaton is csak maximum 58 dB a hangereje, ezekből, mármint a fokozatokból 100 darab van, így szinte fokozatmentesen állítható, nem fogtok úgy járni, hogy a 2-es fokozat még gyengécske, de a 3-as már lefújja a fejeteket. A készülék igen takarékos az energiával is, a cég számításai szerint kizárólag a legkisebb fokozaton használva 1 kWh-ból le lehet hozni az egész nyarat, illetve a 4-es fokozattal ez az érték 10 kWh, amin már azért érezhető az általa keltett szél. Xiaomi Mi Smart Fan 2, ahogy a neve is mutatja okostelefonnal összepárosítható, vezérelhető, valamint okosotthonba is integrálható. 

A termék ára most az NNNMIFAN2  kuponkóódal 26 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., picivel drágább, mint egy basic tescós állóventilátor, de annál sokkal többet is tud. Ebben az árban már a szállítás és az áfa is benne van. Európai raktárból érkezik, mire visszatér a hőség már itt is lehet nálatok.

Funwater Polar Bear SUP

A SUP-ok mostanában óriási népszerűségnek örvendenek, azokban a balatoni kölcsönzőkben, ahol haladtak a korral és a vízibicikli mellé felvették a palettára, sokkal többet kölcsönöznek belőle, mint a sokáig abszolút kedvencnek számító pedálos eszközökből. Ma már annyira lement a SUP-ok ára, hogy talán belefér hogy legyen egy sajátotok. 

A Funwater Polar Bear érdekes nevet kapott, azt értem, hogy a hatalmas jegesmaci festés adta az ötletet, de hogy maga a medve hogy került rá azt nem tudom. Mindenesetre szerintem szép lett, a gyártó azt ígéri, hogy nagyon tartós is. Mindenféle külső behatásnak ellenáll, karc, UV, tűzálló. A súlya mindössze 10,4 kg, viszont 150 kg-ig terhelhető, méreteit tekintve nem kis darab, hossza 106, szélessége 33 col, ehhez 6 colos vastagság párosul. A hozzá járó kiegészítők listája elég hosszú, kaptok hozzá egy evezőt, egy hordtáskát, egy pumpát, egy vízhatlan telefontokot, egy bokára rögzíthető láncot és egy ülőkét is, amin ülve is tudtok vele evezni. 

A teljes szett ára most mindössze 81 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). az NNNFWPBEAR  kód beütése után, ez az ár már minden költséget tartalmaz, ráadásul EU raktárból küldik, így nem csak a nyár végére ér ide. Még bőven örömötöket lelhetitek benne az idei szezonban is.

Flytech V005

Az utolsó termékünk az ajánlóban inkább egy poén, amivel megviccelhetitek a többi fürdőzőt, de mint RC játék is megállja a helyét. Az alapötlet az volt, hogy a távirányítható hajótestre egy műanyag krokodilfejet tudok erősíteni, úgy hogy a vízből csak ez a fej fog kilátszani, azt sejtetve, hogy az állat többi része a vízfelszín alatt van. Ez azért annak ellenére, hogy az ezüstös szín, amit kapott picit valószínűtlen, azért tud para lenni, szóval csak óvatosan a vicceskedéssel. 

Ezeket leszámítva ugyanúgy irányítható, mint bármilyen más RC kishajó. A hatótávolsága nagyjából 30 méter, a beépített aksija pedig 500 mAh-s, ami hozzávetőlegesen 20 percnyi játékot tesz lehetővé. A sebessége is egész jó, 15 km/h, bár nem tudom, hogy a krokik mennyivel mehetnek, de a filmekben mindig olyan lassan, vészjóslóan közelednek. A csomagban kaptok az akkun kívül egy hozzávaló töltőt és két pót hajócsavart is. 

Eme vicces nyári termékért most 10 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, ha használjátok az NNNDB6JSAJNC8  kuponkódot. Ebben az árban már minden benne van, más költséggel nem kell számolnotok.

hirdetés