hirdetés

Geekbuying kütyüválogatás

Ezek most a legjobb ajánlatok

hír
Geekbuying kütyüválogatás 1
írta: hajas
2020-04-07

Hoztam nektek számos hasznos kütyüt, amiket most kedvezményesen tudtok beszerezni a Geekbuying weboldaláról. Lesz vezeték nélküli porszívó, okosóra és Bluetooth hangszóró. Mindegyik termék a szállítási mód, vagy pedig az ára miatt áfamentes, így nem kell aggódnotok az extra költségek miatt.

Xiaomi Haylou LS01

Ki ne szeretne olcsón, egész jó okosórát? A Haylou Ls01 pont ilyen, a róla készült tesztünket itt találjátok. Külsőre kísértetiesen hasonlít egy Apple Watch-hoz, szerintem nagyon jól néz ki, ráadásul fémből készült a háza, nem pedig műanyagból. 1,3 colos TFT kijelzőt kapott, melynek felbontása 240×240 pixel, egyáltalán nem pixeles, erős napsütésben is jól olvasható. Több sportot is támogat, például futást, biciklizést, edzés közben pedig folyamatosan méri a pulzusotokat. Üzemideje nagyjából két hét, amit folyamatos viselés mellett is simán tud hozni. 9800 forintért rendelhetitek meg Kínából, fekete vagy fehér színben.

Tronsmart Element T6 Plus

A T6 Element Plus a T6 méltó, feltuningolt utódja, itt találjátok a róla készült tesztünket. Az előd összes jó tulajdonságát továbbvitte: nagyszerű hangzás, jó basszus, nagyon jó minőségű anyagok. Erősebb is lett, most már 40 wattos összteljesítményt tud leadni. A TWS támogatást természetesen itt sem felejtették ki, így ha összeköttök két eszközt, akkor sztereóban is hallgathatjátok kedvenc számaitokat. A 3300 mAh-s akkut már Type-C kábellel tudjátok tölteni, ami egyébként visszafelé is működik, hiszen power bankként is tud funkcionálni a T6 Plus. Üzemideje változatlan, ő is 15 órán keresztül muzsikál nektek. A TSAUDIO kuponnal 16 400 forintért zsebelhetitek be.

hirdetés