hirdetés

Geekbuying kütyü kavalkád

Tíz dodós hasznos cuccok

hír
Geekbuying kütyü kavalkád 1
írta: Don Kartács
2019-11-29

Mivel nagy sikert aratott a Gearbest olcsó cuccos válogatása, körülnéztem Geekbuyingon is. Gyermeki örömmel horgásztam ki a 6 dolláros Xiaomi füleseket, a 8 dolláros kamerákat, mindent, amit még nem sajnálok megvenni, mert olyan iszonyat olcsó minden. Igazi terülj-terülj asztalkám a GKB webáruháza azoknak, akik szeretik az oldschool cuccvadászatot.

Mini kamerák és tárolók

Igazi bohóckodós felvevő berendezéseket lehet venni 3000 Ft körül. Leginkább a Quelima márka égisze alatt találhattok különböző 720-1080p felbontású egységeket. A jobbak mozgásérzékelősek, infra LED-ek segítségével éjszaka is látnak, fényképezni is lehet velük, de a legérdekesebb tulajdonságuk, hogy pici méretük miatt nagyon könnyű őket elrejteni. A drónozók számára is jó lehet, a pici súlyt szinte bármilyen normálisabb quadkopter könnyedén felemeli:

Természetesen az ilyen kütyükhöz nem árt valamilyen adattároló, amire lerögzítitek a felvételeket, ezért összeszedtem a legolcsóbb micro SD kártyákat is, abból sosem baj, ha van néhány. És ha már tárolás, akkor itt van még néhány pendrive is:

 

Hasznos cuccok, amik nem jutnának eszetekbe

Jöjjön a vegyes felvágott, a Logitech egértől a mozgásérzékelős lámpán át a Tronsmart autós töltőig, vagyis egyáltalán nem noname cuccokat sóz rátok a Geekbuying, annak ellenére, hogy az ár alacsony marad. És ez még csak a jéghegy csúcsa, ha egy kicsit megkapirgáljátok a felszínt, százával kerülnek elő a potenciális ajándékötletek:

Ezzel persze nincs vége a termékek végtelen áradatának, de egyszerűen több nem fért bele a cikkbe. Aki szeretne elmerülni az olcsó kütyük tengerében, az ebben a szekcióban vadászhat. Természetesen, mint mindig, a Facebook csoportunkban is kérhettek kuponokat vagy termékötleteket.

hirdetés