hirdetés

Geekbuying Bmax tablet válogatás

Három modellhez érkezett kupon

hír
Geekbuying Bmax tablet válogatás 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2023-12-14

Ha tabletet kerestek, jó hírunk van számotokra. Most három egész jó Bmax táblagépre kaptunk kupont, választhattok a különböző árfekvésű és tudású típusok közül, találtok 30 000 forint alatti és 50 000 forint feletti modellt is. Mindegyiket európai raktárról, ingyenesen szállítják ki.

A Geekbuying NNNSQIBD8  kuponkódjával 28 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ingyenes házhozszállítással, európai raktárból.

Bmax i10 Pro tablet

A Bmax i10 Pro egy viszonylag régi konstrukció a cég kínálatában, még az alap I10-nek a felturbózott változata. Nem kell erőgépre gondolni, de már olyan hardver került bele, ami az alapokra jó lehet. A táblagépet a Unisoc T606-os processzorával szerelték fel, ez már ismerős lehet más táblagépekből. A memória és tárhely megfelel a belépőszintnek, 4 GB RAM és 128 GB tárhely fért bele. Ha ez utóbbi kevésnek bizonyulna, akkor lehetséges bővíteni micro SD kártyával.

A kijelzője 10,1 colos IPS 1280×800 pixel  felbontású, így alkalmas filmnézésre, netezésre, játékra is egyaránt, igaz a hardver ereje ennek határt szabhat. Kétcsatornás WiFi-vel szerelték fel, de helyet kapott benne egy  SIM kártya foglalat is, így WiFi hiányában is lehet netezni 4G mobilhálózaton. A 7000 mAh-s akkumulátorával elég sokáig képes üzemelni, feltölteni pedig Type-C porton keresztül kell. Bluetooth-ból az 5.0-s változatot használja és a GPS vevő sem hiányzik. Androidból a 13-as verzió fut rajta, és felszerelték első és hátsó kamerákkal is, ezek sorrendben 5 és 13 Megapixelesek.

A Geekbuyingról az NNNNGUT5E  kuponnal 43 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni, az európai kiszállítás ingyenes.

Bmax i11 Plus tablet

Az i11 Plus T606-os chipet kapta. Papíron 16 GB memóriával rendelkezik, de valójában ebből 8 GB a fizikai memória és 8 GB-tal lehet virtuálisan bővíteni. A tárhely abszolút elég, 256 GB-ot kapunk, amit lehet SD kártyával is bővíteni.

446 grammos és 7,5 milliméter vastag alumínium házas készülék egyik legjobb pontja a kijelző, ami elég nagy, 10,4 inch-es, illetve 2000×1200 pixel felbontású az IPS panel. 7500 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amit Type-C porton keresztül lehet tölteni, és elérhető vele a 6 órás kijelzőidő. Ez az érték is nagyon vonzó, nem kell sűrűn tölteni az eszközt. Bár a kamerás tulajdonságai nyilván nem kiemelkedők, azért került rá egy 5 MP-es előlapi és egy 13 MP-es hátlapi szenzor, amit még egy LED villanó is kiegészít.

Sztereó hangszórók, duális WiFi, Bluetooth 5.0 és ötféle műholdas helymeghatározó rendszer használata is adott, viszont ami sokkal fontosabb, hogy nemcsak WiFi-n, hanem 4G-n keresztül is lehet vele netezni, ráadásul két SIM kártyát is kezel.

A Geekbuyingon az NNNA5CXK5 kuponkódot kell felhasználni, amivel 53 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetni. A szállítás pedig ingyenes, európai raktárból.

hirdetés