hirdetés

Gearbest kütyüválogatás, 10 000 forint alatt

Kütyük minden mennyiségben

hír
Gearbest kütyüválogatás, 10 000 forint alatt 1
írta: hajas
2020-07-27

Rengeteg kütyüt hoztam nektek a Gearbest kínálatából, ráadásul mindegyik termék 10 000 forint alatti árcédulát kapott, így nem kell mélyen a pénztárcátokba nyúlnotok, és az alacsony árak miatt az áfa- és vámköltségek miatt sem kell tartanotok.

Xiaomi Mijia Bluetooth-os hőmérő

A Xiaomi okos hőmérője az okosotthon rajongók számára kötelező darab. Bluetooth-on keresztül csatlakozhattok hozzá telefonotokkal, így a lakás bármely pontjáról ellenőrizhetitek a hőmérsékletet és a páratartalmat, de ha van gateway-etek otthon, akkor akár WiFi-n is kapcsolódhattok rá. CR2032-es elemmel működik, amit elég évente egyszer cserélnetek, hiszen nagyon keveset fogyaszt az eszköz. Csomagban is megvásárolhatjátok, a 4 darab együtt 5300 forintba kerül.

Xiaomi Duka Small Q digitális távolságmérő

A Xiaomi szerint ideje búcsút inteni a hagyományos mérőszalagoknak, így elkészítették a Duka Small Q digitális távolságmérőt. Míg a hagyományos mérőszalagokkal általában pár métert tudtok megmérni, addig a Duka Small Q segítségével akár 99 métert is (0,5 %-os hibahatárral), és görbe felületeken is használhatjátok. Type-C kábellel tölthető a kütyü, és a gyártó szerint 200 napos készenléti időt biztosít a 200 mAh-s aksi. A GBGJ46530512 kóddal 4600 forintba kerül.

Xiaomi Mijia LCD digitális rajztábla

Ha szoktatok jegyzeteket írni a család többi tagjának, illetve otthon a gyerkőc szeret rajzolni, akkor érdemes lehet beszerezni a Xiaomi Mijia digitális rajztábláját, így nem kell többé tonnaszámra vásárolni a rajzlapokat és a post-it cetliket. A kütyü gombelemmel működik, amit nagyjából évente kell cserélnetek, még akkor is, ha minden nap használjátok. 5000 forintot kérnek érte.

hirdetés