hirdetés

Gamer cuccok a Geekbuyingon

Játékra fel!

hír
Gamer cuccok a Geekbuyingon 1
írta: hajas
2020-02-08

Rengeteg jó ajánlat van a Geekbuyingon a játékosok számára. Egerek, billentyűzetek, kiegészítők széles választéka érhető el. Hoztam nektek ezek közül pár ajánlatot, találtok egeret, billentyűzetet, kontrollert, headsetet.

Logitech G102 Prodigy

A legendás G100S utódja lett a G102 Prodigy, formaterve nagyban hasonlít elődjére. Szerintem külseje is vonzó, nincs túlbonyolítva, egyszerűen szép lett, ezt pedig a beépített LED világítás tovább fokozza, ami olyan színben pompázik, amilyenben szeretnétek. 6 gomb található a terméken, melyeket programozni tudtok. 200-6000 DPI-s érzékelőt kapott, ami rendkívüli pontosságot, követési sebességet és egyenletességet nyújt az irányításhoz, minden játékstílusban. Az ára 6200 forint.

Xiaomi Gamer billentyűzet

Igazi prémium billentyűzetet kaphattok a Xiaomitól. Korábban járt nálunk, részletes tesztünket itt olvashatjátok. Külseje gyönyörű, minimalista, nem található rajta semmilyen felesleges dizájnelem, viszont rendelkezik beépített háttérvilágítással, maga a ház pedig alumíniumból készült. A billentyűket kellemes benyomni, nem akadnak, ergonomikusak, melyek jobbá teszik a játékélményt. Nem mechanikus a billentyűzet, de jól hozza az érzetet. Egy rugós „felfüggesztésen” mozognak a billentyűk, amik ha leérnek nulla állásba, egy membránt nyom le. Egyáltalán nem hangos, így biztos nem fogja zavarni a lakásban tartózkodókat a hangos billentyűcsapkodás. Ha használjátok a GKB20REG21 kódot, akkor 21 000 forintos áron tudjátok beszerezni. Fontos, hogy az EU priorty line szállítási móddal rendeljétek meg a terméket, hogy ne vámolják meg a terméket!

hirdetés