hirdetés

Futurisztikus, hőntartós vízforralót dobott piacra a Viomi

Ebben akár főhet leves is

hír
Futurisztikus, hőntartós vízforralót dobott piacra a Viomi 1
írta: SonkaMod
2021-01-28

Eddig azt gondoltam, hogy a vízforraló készüléket nem lehet, és nem is kell túlbonyolítani. A csúcs valahol ott van – legalábbis szerintem -, hogy a Xiaominak van okosvízforralója, ami egyébként nem is rossz cucc, sőt, meglepően hasznos. A Viomi eszköze viszont nem okos, mégis bizonyos szempontból túlmutat a Mijia vízforralón.

Ami egyedül gátat szabhat a képzeletnek, az az, hogy 1,5 liter űrtartalmú, ami nem kicsi, de nem is kifejezetten nagy, így a sokgyermekes család levesadagja nem fér bele.

Elképesztően izgalmas kütyü lett a Viomi vízforralója, amit nehéz lenne jellemezni, de kicsit olyan, mintha a gyártó a koleszosok élénk találékonyságából indult volna ki, és az alapvetően véleményes (de nevezhetjük nyugodtan undorítónak is) eszközhasználatból csináltak volna egy kulturált, izgalmas és hasznos kütyüt.

Nem tudom, hogy a Viominál az ötletgazda volt-e kollégista, de nagy pénzekben fogadnák rá, hogy igen.

A sokfunkciós vízforraló alapvetően kínai piacra készült, így ilyen dugasszal gyártják, de semmi pánik, ha megrendeljük, akkor adnak hozzá egy átalakítót, de akár magunk is beszerezhetünk egyet, ha azzal nem lennénk megelégedve (előfordul, hogy nagyon rossz minőségűt küldenek). A kütyü ára egyáltalán nem vészes. Nyilván drágább, mint egy átlag vízforraló, de az itthon kapható, ’hétnyelven beszélő’ készülékekhez nem ér fel (mármint árban). A BGHOMEA13 kuponkóddal 21 000 forintért meg is rendelhetjük, amiben már az áfa- és vámmentes EU Priority Line szállítási mód költsége is benne van.

hirdetés