hirdetés

Fűthető ruhák kuponozhatók a Hekkánál

Ezekben nem lehet fázni

hír
Fűthető ruhák kuponozhatók a Hekkánál 1

Forrás: Hekka.com

írta: Don Kartács
2022-10-26

A durva rezsiszámlák az idei második félév legnagyobb réme, a hideg ellen mindenki védekezni akar, és a legrosszabb még jó eséllyel hátra van, hiszen hol van még a tél. Kiegészítő megoldás, ha fűthető ruhákat viseltek, hiszen egy power bankbe áramot nyomni még mindig nagyon olcsó. A Hekka három különböző, fűthető ruhadarabot kínál olcsóbban, mindegyik kuponozható, és a cég fizeti utánuk az áfát.

Vannak speciális kiegészítők, ilyen a fűthető zokni, ami két külön spéci telepről megy, de nem ez a jellemző leosztás, általában csak egyetlen telep kell hozzá. A fentiekről annak idején videót is készítettünk, amiben a fűthető mellény és a kabát szerepelt, ezt mindenképpen nézzétek meg:

Fűthető dzsekik – A kapucni a menő

Alapvetően két különböző kabátféleség tartozik ide, az egyiket 12 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihetitek haza a HKCOAT kuponnal, míg a másikhoz a HKHEAT  kódot kell használnotok, és némileg drágább is, ezért 16 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek. A különbség a két ruhadarab között nagyjából annyi, hogy az egyik egy tipikus pufi kabát, amit inkább a mindennapokra vennék fel, de egy kirándulásra sem rossz. A másik a széldzseki, a vitorlázók és a síelők kedvence.

Ezek alá viszonylag egyszerű felöltözni, illetve a gyártó rábiggyesztette a szélálló jelzőt is. Mindkét kabát kapucnis, és az első háromféle – fekete, piros és kék -, míg a második négyféle – fekete, piros, zöld és világoskék – színben rendelhető.

A neppermellény is fűthető

Túl sok különbséget nem tudok elmondani a kabátokhoz képest a fűthető mellényről, hiszen szinte teljesen ugyanazon az elven működik, azzal a különbséggel, hogy se ujja, se kapucnija nincsen a ruhadarabnak, és természetesen ez a legolcsóbb a három cucc közül. Ez a pufi stílust képviseli, nekem ebből a másik, szolidabb van itthon, de tapasztalatból mondom, hogy mérjétek meg az egyik ruhadarabotokat, és ahhoz hasonlítsátok a mérettáblázatban fellelhető értékeket, mert a hagyományos S/M/L/XL méretek köszönő viszonyban sincsenek az európaiakkal.

8400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte a Hekkahu10  kóddal, a szállítás itt is ingyenes.

hirdetés