hirdetés

Frissíts Windows 10-re minél hamarabb

Lejárt a Windows 7 támogatása

hír
Frissíts Windows 10-re minél hamarabb 1
írta: Atika
2020-02-03

A Windows 7 terméktámogatása lejárt, ami egyben a biztonsági frissítések teljes megszűnését is jelenti az átlag felhasználó számára. Éppen ezért, itt az ideje lecserélni a nyugdíjba küldött operációs rendszert egy frissebb verzióra. A KeysWorlds.com-on továbbra is kiváló áron vásárolhattok be.

És ha már fentebb a biztonságról is szó esett, érdemes meggondolni egy jó vírusirtó beszerzését is, amit most az NYOFF25 kóddal még olcsóbban tudtok megtenni:

A KeysWorlds.com automatikus rendszere garantálja a 100%-os vevői elégedettséget. Több fizetési lehetőség közül is választhattok az oldalon, bankkártyával, átutalással, de PayPallel is kiegyenlíthetitek a számlát, ami az egyik legbiztonságosabb megoldás a világon. Ha mégis szükségetek van segítségre, akkor a KeysWorlds.com ügyfélszolgálata a [email protected] email címen érhető el, ők készséggel segítenek bármilyen ügyben.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a KeysWorlds-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a KeysWorlds oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a KeysWorlds és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a KeysWorlds oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

Nyitókép forrás: Panos Sakalakis, Unsplash

hirdetés