hirdetés

Megérkezett a Fossibot F800

Kuponos power station válogatás a Geekmaxiról

hír
Megérkezett a Fossibot F800 1

Forrás: Geekmaxi

írta: Bagi
2023-10-20

Egyre rövidebbek a nappalok, sötét van és hideg, így télen még kellemetlenebb egy hosszabb áramszünet, hiszen még a gázkazánoknak is szükségük van elektromos áramra, a többi háztartási eszközről és kütyüről nem is beszélve. A kellemetlenségek kiküszöbölésére mindig jól jön egy power station, amivel pótolható a vezetékes áram. A Geekmaxin elérhetővé vált a vadiúj F800 power station, a bemutatkozó oldalán megnézhetitek a teljes termékpalettát. A legjobb, hogy nemcsak erre a modellre, hanem az F2400 és F3600 típusokra is kaptunk kupont.

A Geekmaxi IX9BQPGW  kuponját kell használnotok a vásárlásnál, így magát az F800 power stationt 107 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, az F800+SP200 csomagot pedig 203 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megszerezni gyors, európai kiszállítással.

Fossibot F2400 power station

A Fossibot 2400 egy nagy kapacitású, 2048 Wh-s hordozható tápegység 2400 W névleges teljesítménnyel6 váltakozó áramú csatlakozóaljzattal, 6 USB kimeneti porttal és 4 egyenáramú kimeneti porttal felszerelve a legtöbb eszközhöz használható. Támogatja Type-C porton keresztül a 100 W-os gyorstöltést is, szóval tényleg mindent tud, amire csak szükségetek lehet.

Kapott LCD kijelzőt is a terhelés és a töltés nyomon követéséhez, és a LED lámpája jól jön a kempingezéshez. A tetején elhelyeztek egy tárolót, ami szépen elnyeli a kábeleket. Feltölteni hagyományos 230-as hálózatrólautós töltőről – 12 V-os szivargyújtós – és napelemről is lehet, így szigetüzem esetén is jó társ. Ha napelemmel és hálózatról egyidejűleg töltitek, a töltési teljesítmény akár 1600 W is lehet, és 70 perc alatt 0-ról 80%-ra tölthető. 90 perc alatt teljesen feltölthető, gyorsabban, mint bármely más napelemes generátor.

A Geekmaxiról most az YZTR637X  kuponkóddal 346 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért elérhető európai raktárból.

Fossibot F3600 power station

A Fossibot F3600 42 kilogrammos, kerekeken gurítható tárolási megoldás 3600 W-ot tud leadni, akár 13 eszköznek egyszerre, mindezt 3840 Wh-val, míg a bemenetei oldalon akár 4200 W-tal is tölthető. Találtok rajta 3 darab 230 V-os hagyományos csatlakozót, 2 darab DC tápegység- és 6 darab USB portot különböző típusokból (Type-C és USB-A, a Type-C-k PD képesek 100 W-ig), 1 darab XT60 és 1 darab XT90 kimenetet, és végezetül egy szivargyújtó kimenetet. 2200 W áll rendelkezésre a hagyományos hálózati töltésnél, míg napelemből 2000 W teljesítménnyel küldhető meg, ez összesen 4,2 kW, így 1,5 óra alatt feltölthető.

A telep oldalából kipattintható egy elemlámpa is, arra az esetre, ha éjszaka kéne használni. A hagyományos tápellátáson túl UPS üzemben is képes működni, vagyis áramkimaradások esetén azonnal átkapcsol akkumulátorra, és például megakadályozza az ebből származó adatvesztéseket. A LiFePO4 akkumulátorok 6500 ciklust bírnak, így meglehetősen hosszú az élettartamuk, a gyártó 10 évet ad meg erre. A zavartalan működést 9 beépített védelem biztosítja, ilyenek a túlfeszültség, a túláram, a túltöltés, a rövidzár és hasonlók, bővebben a sajtóanyagban találjátok ezeket.

Használjátok a 200F3600  kupont, ezzel 616 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezhetitek meg európai kiszállítással.

hirdetés