hirdetés

FOSSiBOT power station akció a Geekmaxin

Fura név, jó technika, alacsonyabb ár

hír
FOSSiBOT power station akció a Geekmaxin 1

Forrás: Geekmaxi

írta: Don Kartács
2023-05-05

A Geekmaxi flash dealt hirdetett a magyarul nem túl jól csengő FoSSiBOT power stationök és a hozzájuk tartozó kiegészítő eszközök kapcsán, amihez létrehoztak egy aloldalt is, ott érdemes szétnéznetek. Az F2400 névre keresztelt tároló 2084 Wh-s, 2400 W-ot képes leadni és akár 1,5 óra alatt is feltölthetitek, ráadásul több napelemet is képes fogadni. Minden termék EU raktárból érkezik, így pár nap alatt megkaphatjátok a szetteket.

Mivel a FOSSiBOT power stationt már LiFePO4 akkumulátorokkal szerelik, így akár 3500 feltöltési ciklust is kibír. Most pedig nézzük meg, hogy milyen variánsokban kapható a FOSSiBOT F2400, amit egyébként az erre létrehozott aloldalon is megszemlélhettetek. A kedvezményekhez egyöntetűen a cPry5PyG  kódot kell használnotok.

A FOSSiBOT F2400-ért a cPry5PyG  kóddal 427 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, ezt lehet kiegészíteni az SP200 napelemmel, ami 126 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., itt kupont sem kell használnotok. Van még két további szett is, az elsőben 1 darab FOSSiBOT F2400+1 darab SP napelem van, ezért 539 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot, míg ugyanennek a 2 darab napelemmel rendelkező verziójáért 614 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, mindkettőhöz a a cPry5PyG  kódot kell használnotok.

hirdetés