hirdetés

Forrólevegős fritőzök akcióban a Geekbuying oldalán

Mindkettő ügyes, az egyik picit okosabb

hír
Forrólevegős fritőzök akcióban a Geekbuying oldalán 1

Forrás: Geekbuying.com

Norbi
írta: Norbi
2022-07-26

A forrólevegős sütők előnyeit már számtalanszor kiemeltük, van nekik egy pár az biztos. Sokkal egészségesebbek a bennük készült ételek, hiszen olaj nélkül, vagy minimális zsiradék felhasználásával hőkezelik azokat, közel olyan eredményt produkálva, mintha bő olajban történt volna a sütés. Szintén ezen okokból a konyhában sem lesz olyan büdös olajszag, valamint a pénztárcátokat is kíméli, hiszen az olaj ára volt az egyik, ami kilőtt mostanában, az árstop pedig csak a napraforgó olajra terjed ki, az is ki tudja meddig tart.

JOYA TXG-S5M6

A Joya készüléke sokban hasonlít az első versenyzőhöz, sütőkosara ugyanúgy 5,5 literes, a teljesítményük is wattra megegyezik, ez az érték itt is 1700 W. Külsőre azért akad némi különbség, hiszen a kialakításában itt inkább az inox dominált, érdekes módon a súlya mégis kevesebb, 5,2 kilogramm. Az irányítás itt jóval egyszerűbb, hiszen csak két tekerőgomb található rajta, amivel a hőfokot, illetve a sütési időt tudjátok megadni, a telefonos applikációval való irányítás itt sajnálatos módon nem elérhető. A tisztítása hasonlóan egyszerű, a kosara bírja a mosogatógépben való mosást.

A Joya TXG-S5M6-ot most kedvezményesen tudjátok megrendelni a 6OCOMCL0WX  kuponkód használatával, az ára 27 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ebben természetesen már a szállítás és az áfa is benne van, és szintén európai raktárból indítják a csomagot. 

hirdetés