hirdetés

Fogy a Gshopper készlete a Midea M7 robotporszívóból

Még mindig 60 000 Ft alatt

hír
Fogy a Gshopper készlete a Midea M7 robotporszívóból 1

Forrás: Gshopper.com

írta: SonkaMod
2022-02-18

Az idei év eddigi legjobb robotporszívós ajánlatát egyelőre a Gshopper szolgáltatta, ugyanis már több kupont is szolgáltattak, amivel a Midea M7 60 000 forint alatt megvásárolható volt. Voltak olyan kedvesek, hogy megint adtak rá egy kódot, illetve jelezték, hogy az utolsó 100 darab van belőle készleten, így lassan már nem lesz kapható. A gép egy elég fejlett takarítórobot, amiről jó visszajelzéseket hallottunk, és most középkategóriás áron lehet megvásárolni.

Már alig van olyan robotporszívó, ami ne tudna feltörölni, és ez a funkció az M7-ből sem maradhatott ki. A 250 ml-es víztartályába vizet kell tölteni, amit elektromos pumpával juttat a felmosópárnára. A nedvesítés intenzitását állíthatjuk, valamint a párnát el is távolíthatjuk, így nem muszáj feltörölni, ha nem akarunk.

Egy ilyen robotporszívó már egy rakás dologra képes, és érdemes ilyet venni, ha új gépben gondolkodunk. A minap jött velem szembe egy Lidl hirdetés, hogy most 60 000 forintért adnak valami noname (Silvercrest) robotot. Mondanom sem kell, hogy ahhoz képest a Midea M7 mérföldekkel jobb gép, és még olcsóbb is. A Gshopperen fogynak a készletek, de elvileg még 100 darab körül van belőle a raktárukban, és most az A7A7B54E8234 kuponkóddal mindössze 58 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhetjük. Németországi raktárból szállítják, ingyenesen, futárszolgálattal, és semmiféle plusz költség nem merül fel. Ez egy igen jó ajánlat, és mivel nem lehet tudni, hogy később lesz-e, így érdemes rá lecsapni.

hirdetés