hirdetés

Fiús kütyük a Cafagóról

Akciós etetőhajó és akkus láncfűrész a mai ajánlatban

hír
Fiús kütyük a Cafagóról 1

Forrás: Cafago

írta: Bagi
2024-01-10

A Cafago mai ajánlatával inkább az erősebb nemet célozta be. Az aktuális promós termékek között egy GPS-es etetőhajót és egy akkumulátoros láncfűrészt találtok. Nem kell használnotok kupont sem, az áruházban már a kedvezményes árral találkoztok. Mindkét eszköz német raktárból érkezik, vám sem terheli őket.

Fiús kütyük a Cafagóról 8

Forrás: Cafago

Akkumulátoros láncfűrész

A kisméretű elektromos láncfűrészek nagyon hasznosak, ha fát kell gallyazni, esetleg ágakat kell “kazánkész” állapotra darabolni. A Cafagón megtalálható 21 voltos akkumulátorral szerelt kis kézi eszköz nagyon jó társ ilyen munkák során. Mindössze 1 kg-ot nyom, így nem fogtok nagyon elfáradni a használata közben, és a 18,5 centiméter hosszú vágófelülete miatt akár karvastagságú fadarabokat is elvághatunk vele. A csomagban két darab akkumulátort találtok, így akár megállás nélkül is dolgozhattok vele.

10 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os kütyüt német raktárból extra költségek nélkül szállítják házhoz, ennyit pedig igazán megér, ha kényelmesebbé tennétek a ház körüli munkát.

hirdetés