hirdetés

Filteres és presszógéppel kacsint be a kávégép piacra a BlitzWolf

A presszógép 20 bart is tud

hír
Filteres és presszógéppel kacsint be a kávégép piacra a BlitzWolf 1
írta: SonkaMod
2021-03-01

A BlitzWolf konyhai kisgép sorozata tovább bővül két taggal, egy filteres és egy eszpresszó kávéfőzővel. Az előbbi a kevésbé gourmet felhasználókat célozzák, míg a presszógép már igen figyelemreméltó eszköznek ígérkezik. A nagy kávéfogyasztók jól járhatnak a termékekkel, mert elég olcsó kütyük lettek, és tudnak extrákat is.

Frissítés: A BGBWCCMM1 kuponkóddal még olcsóbb, mindössze 12 000 forint!

A komolyabb, eszpresszó gép

Eszpresszó kávéfőzőt általában azért vásárolnak a felhasználók, mert ezek már nagy nyomással készítik az italt, és sokak szerint anélkül nincs igazán jó kávé. Ebben a kérdésben nem szeretnék állást foglalni, de az tény, hogy más a kávé egy ilyen komolyabb eszközzel.

A BlitzWolf BW-CMM2 egy 1100 watt teljesítményű gép, ami 20 barral nyomja át a forró vizet a kávén. Ez az érték nagyon magas, még a jobb főzők esetében is csak 15 bar szokott lenni a maximum érték. Egyszerre egy vagy két csésze kávét tud lefőzni, és tejet is habosíthatunk vele, akár egyidejűleg is. A fém részei mind rozsdamentes acélból készültek, így nem fog csúnyán korrodálni. Ezen is található LCD kijelző, és a kezelőgombjai érintésérzékenyek.

Ez a gép a hazai árversenyben a középmezőnybe tartozik, és a tudása is körülbelül erre predesztinálja, azonkívül, hogy ekkora nyomást tudó gépek inkább a 70 000-es kategóriában találhatók. Ehhez képest a BlitzWolf eszpresszó gépe a BGHOMEA13 kuponkóddal mindössze 31 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért már meg is rendelhető. Ez is európai raktárból érhető el, áfa- és vámmentesen, teljesen ingyenes szállítással.

Frissítés: A BGBWCCMM2 kuponkóddal még olcsóbb, mindössze 27 000 forint!

hirdetés