hirdetés

Fém 3D-s modell és LEGO Technic szerű játék karácsonyra

Kalózhajó és versenymotor nagyoknak és kicsiknek

hír
Fém 3D-s modell és LEGO Technic szerű játék karácsonyra 1

Forrás: Aliexpress

írta: Atika
2023-11-25

Alin rengeteg karácsonyi ajándék ötletet találni, és nagyon sok olyan dolog van, amit még bátran megrendelhettek, mert EU raktárból jön vagy 15 napon belüli szállítást garantálnak rájuk. Ilyen most a fém elemekből összerakható 3D-s kalózhajó modell és egy 986 darabos, LEGO Technic készletekre hajazó gyorsasági motor. Mindkettő tökéletes karácsonyi ajándék lehet a megfelelő embereknek, ráadásul egészen olcsók is, így nagy költségekbe sem kell vágnotok magatokat.

Fém 3D-s modell és LEGO Technic szerű játék karácsonyra 2

Forrás: Aliexpress

Fém kalózhajó modell

A modellezés egy komoly hobbi, nagyon sok pénzt bele lehet ölni, de érdemes kicsiben kezdeni, hogy egyáltalán megtudjátok, hogy valóban érdekel-e titeket ez a tevékenység vagy csak a végeredményre vágytok. A belépő szint a kínai termékek esetében nagyon olcsón kihozható, itt van például ez a kalózhajó modell, ami 369 darabból áll és 22×18,5×5,5 centis méretekkel rendelkezik.

Érdemes kiemelni, hogy az összeszereléshez szükségetek lehet néhány eszközre, ugyanis ez egy fém modell, a csomag pedig csak magát az építőjáték elemeit tartalmazza. Mindenképpen kelleni fog legalább egy kis csípőfogó, csipesz és valami, amivel le tudjátok sorjázni a levágott részeket.

A 2UMUPC9B97PI  store kuponnal, automatikus kedvezménnyel és 138 coin felhasználásával már 9100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a tiétek lehet ez a modell, a szállítás pedig ingyenes és 15 napon belül meg is érkezik.

Fém 3D-s modell és LEGO Technic szerű játék karácsonyra 3

Forrás: Aliexpress

LEGO szerű gyorsasági motor

A LEGO szerű építőjátékok tömkelegét lehet fellelni Aliexpressen, arról nem is beszélve, hogy mára már ezek nemcsak koppintások, hanem eredeti szettek, így a LEGO-tól ezek nem is beszerezheték. Nyilvánvalóan a dán építőjáték minőségével egyik sem bír, azonban a rengeteg értékelés sokat segít abban, hogy el tudjátok dönteni mennyire jó egy készlet. A korábban már egyszer bemutatott 986 darabos gyorsasági motor nagyon népszerű volt, most pedig még olcsóbban találtunk rá a Black Friday akcióknak hála.

A 33,8×16,8×2,6 centiméteres szett a LEGO Tecnic-ben is megismert elemekből áll, azonban ez is egy teljesen egyedi tervezés, nem található meg a LEGO portfóliójában ez a termék. A kimondottan részletesnek tűnő modellt lengyel raktárból küldik, így akár már 5 munkanapon belül nálatok lehet. Az automatikus kedvezménnyel és némi coin felhasználásával 7400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetni, ami nevetségesen alacsony összeg egy ilyen készletért.

hirdetés