hirdetés

Felszökött a hőmérséklet

Xiaomi hőmérő szett és Navee N65 roller a Cafago ajánlatában

hír
Felszökött a hőmérséklet 1

Forrás: Cafago

írta: Bagi
2023-07-10

Ha nem tudjátok, miért ömlik rólatok a víz, a lakás különböző pontjain elhelyezett mérőkkel könnyen csekkolhatjátok az okát. Amennyiben úgy látjátok, hogy túlmelegedett a kecó, máris felpattanhattok a rollerre, hátha a menetszél kicsit lehűt titeket. Ezt könnyedén megoldhatjátok, hiszen a Cafago aktuális ajánlatában a Xiaomi hőmérő szettje és egy Navee elektromos roller szerepel. Hűsölésre fel!

Navee N65 roller európai raktárból

Most a nagy teherbírású és hatótávú Navee N65-höz sikerült szereznünk egy kupont. Matt fekete festésével és narancssárga betéteivel elég dögös külsőt kapott. 10 colos, felfújható kerekekkel vértezték fel, melyeknek köszönhetően rosszabb utakon is kényelmesen haladhattok. Akár 65 kilométert is megtehettek vele egy töltéssel, az energiaellátásról pedig a 12,5 Ah-s akkumulátor gondoskodik, melyet körülbelül 7 óra alatt tudtok feltölteni. A rollert egy 500 wattos motor hajtja, végsebessége 35 km/h, és még a 25 fokos emelkedőket is meg tudjátok mászni vele. A megállásról hátul tárcsafék, elöl motorfék gondoskodik. Masszív vázának köszönhetően a maximális terhelhetősége 120 kilogram és teljesíti az IPX4 vízállósági szabványt. A menetadatok megjelenítése egy LCD kijelzőn történik, a láthatóságért a beépített lámpák és a macskaszemek felelnek.

A Cafago ED4495  kuponjával 189 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért juthattok hozzá. A járművet Lengyelországból küldik, a szállítás ingyenes, ezenkívül semmilyen további költséggel nem kell számolnotok.

hirdetés