hirdetés

Féláron vihető a felsőkategóriás Anker Soundcore Liberty 2 Pro

Csúcsminőség olcsón

hír
Féláron vihető a felsőkategóriás Anker Soundcore Liberty 2 Pro 1
írta: SonkaMod
2021-10-14

Egy igazi gyöngyszembe ütköztünk a Banggoodon, ugyanis körülbelül féláron lehet megrendelni egy baromi drága fülest. A kínaizás sava-borsát adja az, amikor sikerül valami drága terméket ennyivel olcsóbban megszerezni. A szerkesztőség legjobb fogása egy gamer Xiaomi laptop volt szintén féláron, de ez a mostani ajánlat is igen jó. Az Anker Soundcore Liberty 2 Pro egy felsőkategóriás füles, ami már elég drága, így eredeti áron nem valószínű, hogy sokan megvásárolják, de így féláron bődületesen jó vétel.

Magától értetődik, hogy Bluetooth 5.0-s az adatátvitelt használ, és támogatja az SBC, AAC és aptX kodekeket is. A viselése kényelmes, hét pár szilikon dugó jár hozzá, így mindenki megtalálja a számára legszimpatikusabbat, és háromféle méretet kapunk szilikonkampókból is. Bátran lehet benne sportolni, hiszen IPX4 védettséggel rendelkezik, és a kieséstől sem kell félni.

Az Anker sajátfejlesztésű applikációja letölthető az okostelefonunkra, amiben állítható az EQ. Bár állítólag erősen basszusorientált a termék, ezzel a szoftverrel sokféle zenére optimalizálhatjuk a hangzását.

Az Anker Soundcore Liberty 2 Pro fülhallgató egy felsőkategóriás termék, aminek bőven meg is kérik az árát. Aliexpressen jellemzően 40-45 000 forintért szokták árulni, bár jelenleg nagyon elszállt az ára. Banggoodon is bitang drága, de a BG90bfb8 kuponkóddal mindössze 23 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni, szállítási költséggel együtt, áfamentesen. Ilyen lehetőség igen ritkán adódik, így érdemes lecsapni erre a remek fülhallgatóra, akár már karácsonyi ajándéknak is jó lehet.

hirdetés