hirdetés

Féláron rendelhetjük az Edifier TWS330NB fülhallgatót

Aktív zajszűrős és applikációval is rendelkezik

hír
Féláron rendelhetjük az Edifier TWS330NB fülhallgatót 1
írta: SonkaMod
2022-01-12

A kínai audió piacon van pár márka, akik ritkán nyúlnak mellé, ezért mindig, mindannyian szeretni szoktuk őket. Ilyen a 1more, GGMM és például az Edifier is. Ez utóbbi talán a legismertebb itthon is, mert egy rakás hazai kiskereskedő forgalmazza. A TWS330NM kódnevű fülhallgatójukat is, de a legkedvezőbb ajánlat is 22 000 forintos. Kínából ezt a modellt most féláron, mindössze 11 400 forintért rendelhetjük meg, ingyenes szállítással.

Beépített aktív zajszűréssel is rendelkezik, ráadásul megkapta az Ambient funkciót, ami arra jó, hogy felveszi, és továbbítja a környezet zajait a fülesbe, így a zene mellett azt is halljuk, ha közeledik felénk a zebrán átkeléskor egy őrült aszfaltbetyár 160 km/h-val. Összeköthetjük az Edifier Connect applikációval, ahol látjuk a töltöttségi szintet, állíthatjuk, hogy a különböző gesztusokra mit reagáljon, és változtathatjuk a zajszűrés szintjét is.

A füleshez adnak egy töltőkábelt, négy pár gumiharangot, és egy részletes leírást is. Nem hiába, hogy itthon ilyen drága az eszköz, de azért Kínából rendelve lehet igazán jó ár/érték arányúnak hívni a kütyüt. Most a Banggoodon a BGc194e8 kuponkóddal csak 11 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, csehországi raktárból, szállítási költséggel együtt. Ennél még Aliexpressen is jóval többe kerül, tehát ez egy kiemelkedően jó ajánlat.

hirdetés