hirdetés

Fejlámpát is készít az Astrolux

Nem is akármilyet

hír
Fejlámpát is készít az Astrolux 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2024-02-15

Azt tudjuk, hogy zseblámpákból nagyon beerősített mostanában az Astrolux, több remek modellel is előálltak, többek között az EB03 és az EB05 is remek eszköz lett. Most azonban egy olyan termékük is a piacra került, amilyen eddig még nem volt, mégpedig egy fejlámpa személyében. A HS03 is nagyon megkapó eszköz, elég nagy a tudása, ez esetben sem kell nélkülöznünk az akkumulátoros működést és a fényereje is rendben van. Az érte elkért 5500 Ft pedig több, mint baráti árazás.

Az alumínium házas fejlámpa vízálló, IP66-es, tehát az esőtől nem fog meghalni, de azért javasolt nem dobálni a patakba.

Ahogy az Astrolux termékek esetében megszokhattuk, az árazás ennél is parádés. Ezért a lámpáért Banggoodon mindössze 5500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell fizetni és ebben már a szállítási költség is benne van. Ennyiért nagyon jó vétel, aki akar egy erős fejlámpát, annak ajánlott.

hirdetés