hirdetés

Február 28-tól Tronsmart Fesztivált tartunk

A legnépszerűbb Tronsmart termékek különleges kedvezménnyel

hír
Február 28-tól Tronsmart Fesztivált tartunk 1
írta: SonkaMod
2024-02-23

A RendeljKínait szerkesztősége összefogott a Geekbuyinggal, akik az összes Tronsmart terméket forgalmazzák és egy nagyszabású akciót gondoltunk ki. A Tronsmart Fesztivált február 28-tól fogjuk tartani és a legnépszerűbb hangszórókat lehet majd egyedi kuponkódokkal, rendkívül jó áron megrendelni. Addig érdemes várni a rendeléssel, mert szinte biztos, hogy minden az eddigi legalacsonyabb árán lesz kapható. A naptárba érdemes beírni a dátumot, mert már délelőtt 10 órától elérhető lesz az összes leárazás.

Az egyik kedvenc kínai márkánk a Tronsmart, ezért is esett rájuk a választásunk. Szerencsére a Geekbuying partnerünk volt a Fesztivál megszervezésében és igyekeztek a lehető legjobb akciókat a rendelkezésünkre bocsátani. Mintegy 11 típus lesz extrém jó áron kapható, a raktárkészleteket pedig feltöltötték, hogy bírják a rohamot.

A Tronsmart Fesztivál február 28-án indul, délelőtt 10 órakor.


A Tronsmart Fesztiválig hátra van még:

Az eseménynek külön oldalt készítünk, a főoldalon is lesz nyoma, mindenki észre fogja venni, és természetesen rövid bemutatókat is közzé fogunk tenni, amik megkönnyítik majd a választást. Ha valaki szeretne Bluetooth hangszórót vásárolni, akkor most már szerdáig érdemes várni.

hirdetés