hirdetés

Fantasztikusan olcsók az N-one tabletek

Három modell is über akciós

hír
Fantasztikusan olcsók az N-one tabletek 1

Forrás: Banggood

SonkaMod
írta: SonkaMod
2023-08-07

Három olyan N-one táblagép is akciós, amik amúgy is remek ár/érték aránynak örvendenek. A leggyengébb gép is egy Mediatek MT8183-as processzorral szerelt variáns (N-one Npad S), 4 GB memóriával és 64 GB tárhellyel és mindössze 30 200 forintba kerül. Viszont az NPad Plus és Npad Pro modellek is elérhetők akciósan, mind nagyon jó áron. EU raktárból lehet őket rendelni, ingyenes szállítással, és pár nap alatt ki is szállítják a terméket.

Fantasztikusan olcsók az N-one tabletek 2

Forrás: Banggood

N-one Npad S

Mediatek MTK8183-as lapkára épül és van benne 4 GB RAM és 64 GB háttértár. A kijelzője sztenderd 10,1 inch-es, és 1280×800 pixel felbontásúAndroid 12-t futtat és nem tud semmi extrát, de nem is spóroltak ki belőle sok dolgot. Sajnos mobilnetezni nem lehet vele, de a duális WiFi adott, így azzal lehet szörfölgetni, és beépített Bluetooth és GPS is van benne. A tárhelye bővíthető SD kártyával, portokból pedig megkapta a Type-C és jack csatlakozó kettőst. Elöl és hátul is került rá kamera, az aksija pedig 6600 mAh kapacitású, amivel elvileg 7 óra folyamatos videónézés is kijön. Nagyon jó, hogy adnak hozzá egy tokot is, továbbá kijelzővédő fóliát és természetesen töltőt.

Extra jó áron lehet ezt a tabletet most megrendelni, a BG355fe0  kuponkóddal csak 30 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ingyenes házhozszállítással, csehországi raktárból rendelve.

Fantasztikusan olcsók az N-one tabletek 3

Forrás: Banggood

N-one Npad Plus

Jó középkategóriás alternatívát kínál az Npad Plus, ami ugyanazt a chipet, tehát a Mediatek MTK8183 processzort használja, mint az Npad S. Viszont kapunk 6 GB memóriát és egy 128 GB-os háttértárat, amelyekre elismerően csettinthetünk. 10,36 inch-es, 2000×1200 pixeles felbontású IPS kijelzője van, és a gépet egy 6000 mAh kapacitású akkumulátor látja el energiával. Netezni duális WiFi-vel lehet rajta és van benne Bluetooth 5.0 chip is. A nagy mérete ellenére nem mondható nehéznek, nagyjából 500 grammot nyom. 4G ebben a modellben sincsen, így mobilnetezni nem tudunk, illetve a Type-C porton történő töltése is csak 10 wattos lehet, ami nem mondható gyorsnak. Ha ezektől el tudunk tekinteni, akkor viszont jó Android 12-t futtató gépnek tűnik, főleg a mostani árán.

Banggoodról a BG0f6ac1  kóddal kell megvásárolni, és így csak 42 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül. Ennél a modellnél sem számítanak fel postaköltséget az EU raktáras szállításra.

Fantasztikusan olcsók az N-one tabletek 4

Forrás: Banggood

N-one Npad Pro

A sok gyártó által kedvelt Unisoc T616-os processzor hajtja az N-one Npad Prót, ami mellett megtalálható 8 GB RAM és 128 GB háttértár, utóbbi pedig bővíthető memóriakártyával is. A tablet 10,36 inch-es, lekerekített sarkú kijelzővel rendelkezik, aminek a felbontása 2000×1200 pixel. Ez párosul a 300 nites fényerővel, és talán ez a része a legjobb az eszköznek. Különösen ajánlott videók, filmek nézésére. 6600 mAh kapacitású akkumulátor van benne, és 18 wattos PD gyorstöltéssel lehet feltölteni. További vásárlásra ösztökélő tulajdonsága, hogy duális WiFi-vel, Bluetooth 5.0-val, 4G-vel és Widevine L1 támogatással rendelkezik, ami ahhoz kell, hogy teljes felbontásban nézhessünk tartalmakat minden streaming szolgáltatónál. A készülék teljesen fém készülékházzal rendelkezik, és csak 7,5 milliméter vastag, illetve nehéznek sem lehet mondani, megáll 550 grammnál a tömege. Android 12-es rendszer fut rajta.

Ez a legjobb tablet a listából, de szerencsére ez sem drága. Mindössze 49 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető a BGed6b3c  kuponkóddal, ingyenes EU raktáras szállítással. A készülék mellé adnak egy tokot és kijelzővédő fóliát is.

hirdetés