hirdetés

Ezt a TV boxot érdemes megvenni, ha jót akarunk

A Mecool egyik gyöngyszeme

hír
Ezt a TV boxot érdemes megvenni, ha jót akarunk 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: SonkaMod
2022-10-26

Mindig is nehéz feladat volt a jó TV box kiválasztása, de az ajánlottak közé mindig befértek a Xiaomi eszközei, ám azért nem csak ők csinálnak jót. A Mecoolnak rengeteg terméke van, és ezekből több is megfelelő. A KM7 egy ideje a piacon van, és ez például egy olyan konstrukció, amivel elégedettek lehetünk, és érdemes egy buta tévét felokosítani vele vagy egy rossz rendszerű készüléket kicsit feljavítani. Nem filléres kategória, de már 30 000 forint alatt megrendelhetjük ingyenes házhozszállítással.

Android TV 11 operációs rendszer fut rata, nem holmi hegesztett bénaság, és alapból rajta vannak a streaming szolgáltatók alkalmazásai, de ha valami hiányozna, azt pótolhatjuk a Google Play-ről. Mivel Widevine L1-es tanúsítvánnyal rendelkezik, ezért nincsenek rajta lekorlátozva a különböző streaming szolgáltatók magas minőségű anyagai, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy például nyomathatjuk 4K-ban a Netflixet. Szintén nagyon hasznos tud lenni a beépített Google Chromecast, aminek a segítségével egy kattintással kilőhetjük a telefonunk képét a boxra, valamint az egyes videókat is. Például nagyon kényelmes a telefonon böngészni a tartalmakat, aztán ha kiválasztottuk, hogy mit nézzünk, akkor egy klikk és már élvezhetjük is azt a tévén vagy projektoron.

Érdemes beszerezni egy ilyen jó TV boxot, ha buta a televíziónk vagy projektorunk, illetve rossz a rajta lévő alap rendszer. A Mecool MK7 elég jó alternatíva, amit azért meg is kell fizetni. Drágának persze így sem lehet nevezni, a Geekbuyingról a 6ZIGY4J6  kuponkóddal megrendelhetjük 29 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, amiért abszolút jó vétel, ráadásul a Priority Line szállítás ingyenesen jár hozzá, mellyel áfamentesen érkezik.

hirdetés