hirdetés

Ezért legyen neked is olcsó retró konzolod

Még mindig vicces oldschool játékokkal játszani

hír
Ezért legyen neked is olcsó retró konzolod 1

Forrás: Geekbuying.com

Don Kartács
írta: Don Kartács
2022-10-05

Emlékeztek még a Donkey Kong Country-ra vagy a Prince of Persiára? Jöhet egy jó kis Mario Brothers vagy Sonic The Hedgehog? Persze 500 másik címet is említhettem volna, hiszen szinte az összes régi játékot képes emulálni a Powkiddy V90 konzolja. Jól illik a témába a 8BitDo Pro 2 BT kontrollere is, ami nemcsak telefonhoz, de Nintendo Switch-hez és windowsos környezetbe is illeszthető. Mindkét cucc magyar raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett.

8BitDo Pro 2 kontroller – Megadja az élményt

Az előbbi fogalomkörbe illeszthetők a kiegészítő kontrollerek, amiket mindenféle rendszerekhez lehet társítani. Ma már a Bluetooth szabvány segítségével szinte bármivel párosíthatók az olyan eszközök, mint a 8bitDo Pro 2, ami nem más, mint egy Sony PlayStation kontroller másolat. A szokásos kiosztással operál, azzal a különbséggel, hogy szoftveresen – 8bitDo Ultimate Software – személyre szabható a vezérlés, illetve egyes gombokra spéci funkciók vagy makrók is kitehetők, de még a rezgőmotorok ereje is állítható.

Sőt 3 egyedi profil is kialakítható,

ami között menet közben váltogathattok. A módválasztó gombokkal az egyes rendszerek között lapozhattok, legyen az Nintendo Switch, macOS vagy egyéb. Természetesen illeszthető a termék Android és iOS operációs rendszerekhez, illetve PC-s környezetbe is.

Arra is figyelt a gyártó, hogy a kontrollert minél kényelmesebb legyen fogni, de közben mégis tisztelték a klasszikus értékeket, és próbáltak megőrizni valamit a retró életérzésből. A szuflából sem fog gyorsan kifogyni, az 1000 mAh-s akkumulátor 20 órányi játékidőt biztosít, feltölteni pedig 4 órát vesz igénybe. Az ára megegyezik a Powkiddy termékével, csak itt az NNN88PROHU  kódot kell használnotok, hogy kijöjjön a 16 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os ár.

hirdetés