hirdetés

Ezekre lesz szükséged a home office-hoz

Windows 10 és Office termékek

hír
Ezekre lesz szükséged a home office-hoz 1
írta: Atika
2020-03-23

Januárban Európában is felütötte a fejét a COVID-19 vagy más néven az új koronavírus járvány. Azóta már világméretű problémáról beszélhetünk, mindenhol egyre csak nő a betegek száma. Éppen ezért a legnagyobb vállalatok már korábban elkezdték a dolgozóik hazaküldését, és megteremtették az otthoni munkavégzés feltételeit. Sokaknak viszont még nem sikerült mindez, úgyhogy megpróbálunk ebben segíteni.

Nincs még késő leváltani a régi rendszerünket, ugyanis a Keysworlds most a szokásosnál is jobban megkönnyíti a dolgunkat. Azért, hogy segítsék a COVID-19 elleni harcot 38%-os kedvezményt adnak a Microsoft termékek árából, így a Windows 10 már 3000 forintért megvásárolható az SPOFF38 kuponnal.

Microsoft Office 2019 10 220 forintért!

A Microsoft Office 2019-re mindenképpen szükséged lesz, ha otthonról szeretnél dolgozni. A legnépszerűbb irodai programcsomagot olyan funkciókkal látták el, amelyek nagyban megkönnyítik a munkavégzést. Az SPOFF50 kuponnal 10 220 forintért vásárolhatjátok meg.

 • Add to Phrasebook
  • No word lists for English -> Hungarian…
  • Create a new word list…
 • Copy

Hogy lehet ilyen olcsó? Mit kell erről tudni?

 • Fontos tudni, hogy kétféle licenc van, a kereskedelmi, amit a Microsoft webshopjából is meg lehet vásárolni és az OEM, ami az Original Equipment Manufacture (eredeti berendezés-gyártó) rövidítése. Funkcionalitásában mind a kettő ugyanazt tudja.
 • Az Európai Unióban teljesen legálisan lehet használt szoftvert értékesíteni az Európai Bíróság döntése értelmében.
 • Különbség van viszont a támogatás és a felhasználás terén a két verzió között. A kereskedelmi verziót lehet több számítógépen használni, míg az OEM változat ahhoz a hardverhez kötődik, amelyiken először aktiválták.
 • Keysworlds.com webáruház úgynevezett OEM licenceket árul. Ezeket azok a cégek vették meg – a kereskedelminél kedvezőbb áron – a Microsofttól, amelyek összeszerelik például a PC-ket, laptopokat. Egyes OEM példányokat nem használnak fel az eredeti vevők, hanem kereskedelmi forgalomba kerülnek.
 • A Keysworlds.com naponta nagyjából 1500 licencet ad el világszerte, tehát percenként vesznek tőlük egyet. Garanciális visszatérítés pedig csak az esetek 1 százalékában fordul elő.

Az alábbi Microsoft Office 2019 termékeket 50% kedvezménnyel szerezhetitek meg az SPOFF50 kuponkód felhasználásával.

Érdemes megnézni a többi Microsoft terméket is, hiszen mindre 38% kedvezményt jár, ha használjátok az SPOFF38 kupont.

Az 50%-os kedvezmény március utolsó napjáig érvényes, a 38%-os kupon a készlet erejéig érhető el. Az akciók limitáltak, használjátok ki ezt a promóciós időszakot.

A rendelés után szinte azonnal érkezik egy e-mail a licenckulccsal. A szoftverekre egy éves teljeskörű garanciát vállal az eladó, bármilyen probléma esetén azonnal visszatérítik a vételárat. Amennyiben ezzel kapcsolatos ügyintézésre lenne szükség, a Keysworlds 24/7-es ügyfélszolgálatát a [email protected] email címen tudjátok elérni.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a KeysWorlds-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a KeysWorlds oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a KeysWorlds és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a KeysWorlds oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

hirdetés