hirdetés

Ezekkel a kütyükkel biztosan megkönnyíted az életed

Hohem iSteady Pro 2 gimbal és sok minden más

hír
Ezekkel a kütyükkel biztosan megkönnyíted az életed 1
írta: Toobee
2019-06-29

A mai válogatásban rengeteg hasznos, nyári kütyüvel érkeztünk, amiket kifejezetten jó áron érhettek el. A nyaralási élmények rögzítéséhez a Hohem iSteady Pro 2 gimbalt javaslom, amihez nem fontos megvenni a legújabb GoPro-t, a régebbi modellek minőségét is remekül feljavítja. Az ára csak 21.300 Ft, ez az egyik legolcsóbb, már használható modell, mely belépő a stabilizátorok világába. Természetesen a repertoár ennyiben nem merül ki, drón, borotva, autós kamera és karóra is olcsón kelleti magát.

Hohem iSteady Pro 2 gimbal

A Hohem iSteady Pro 2 gimbalt azoknak tudjuk ajánlani, akik szeretnek akciókamerával fotózni és videózni, azonban ezt a lehető legjobb minőségben kívánják megtenni, viszont túl sokat nem szeretnétek költeni. A GoPro és a Sony modelljei biztosan kompatibilisek vele, de a felfogatás tekintetében nagy variációk nem szoktak előfordulni, ezért valószínűleg a többi gyártó termékeivel is kompatibilis lesz.

A beépített, 3.600 mAh-s akkumulátort 3,5 óra alatt tudjuk teljesen feltölteni, ami akár egy intenzíven átvideózott napra is elég lehet, hiszen az üzemideje 12 óra körül alakul, ennyit azért kevesen “forgatnak” egy nap, úgyhogy akár power bankként is használhatjuk. Plusz pont, hogy 18650-es cellákkal dolgozik, kapásból kettővel, ezt cserélni sem egy nagy dolog. A 351 grammos Hohem iSteady Pro 2 mellé kapunk egy táskát is, amiben biztonságban tudhatjuk az utazásaink során. Kedvező árával tűnik ki a konkurencia közül, a belépőmodell mindössze 19.500 Ft, az áfamentes szállításhoz pedig használjátok a fenti leírást.

Ezekkel a kütyükkel biztosan megkönnyíted az életed 2

Xiaomi SOOCAS S3

A Xiaomi borotváival némi tapasztalatunk már akad, reméljük, hogy a So White névre hallgató modelljük is ugyanilyen jó. A L1017P  kuponkóddal 11.500 Ft-ba kerül, érdemes vele egy próbát tenni, ugyanis a hazai kínálat krémjét ennél drágábban kínálják. Száraz arcon is használható, ugyanakkor a vízállóság miatt zuhany alatt vagy borotvahabos arcbőrön működtetve sem esik kétségbe.

Amikor elárulja valaki, hogy milyen alkatrészeket használt a termékében, az általában azt jelenti, hogy nem az alsó polcról vette azt le. A 173 grammos Xiaomi SOOCAS S3-ban SUOMA BL-146 motor van. A háromfejes S3 megfelel az IPX7 szabvány követelményeinek, tehát használható a zuhanyzóban is, de a száraz működtetéstől sem jön zavarba.

Ezekkel a kütyükkel biztosan megkönnyíted az életed 3

Xiaomi Twenty Seventeen karóra

Végre egy óra azoknak, akiket nem szippantott még be az okosóra láz. Na, a Xiaomi Twenty Seventeen outdoor karórája nem ilyen. Azoknak fog tetszeni, akik a régi vonalat viszik tovább, én például imádtam ezt a stílust, Casio márkanév alatt futó variánsból volt is hasonló a kezemen.

Ezzel el lehet menni túrázni, látszik rajta, hogy mennyire maszkulin, nem hiszem, hogy könnyen el lehet pusztítani, főleg hogy 50 méterig vízálló. Szerencsére éjszaka is tökéletesen le lehet olvasni a számlapot, ugyanis háttérvilágítással is ellátták. Aki vásárlásra adja a fejét, az nézze meg, hogy S-es vagy L-es modell kell neki, ugyanis kétféle méretben kapható, a mérettáblázatot a termékleírásban találjátok.

Ezekkel a kütyükkel biztosan megkönnyíted az életed 4

Xiaomi Mijia autós menetrögzítő

Az autós menetrögzítő olyan eszköz, amit javaslok mindenkinek beszerezni, aki a közlekedésben vesz részt. Ahol viszont nincs szivargyújtó, oda az akkumulátoros akciókamerák jöhetnek szóba. A Xiaomi Mijia a „hagyományos” éra gyermeke, az apró, 470 mAh-s telep arra elég, hogy a parkoló autót érő inzultust fel tudja venni, ugyanis az érzékeny giroszkóp segítségével működésbe lép, ha bajt észlel.

Mostanában kipróbáltam pár ilyen eszközt, nálam a pici kijelző mindig hátrány volt, a Xiaominak viszont a kategórián belül nagynak számító, 3 colos képernyője van. Nagyon jól néz ki, szerintem ez is szempont egy olyan autónál, ami nem lefingott bontószökevény.

SigmaStar 1080P processzor van benne, a képalkotásért pedig a Sony IMX307 szenzora felel. Az ára 18.000 Ft, az áfamentes szállításhoz a fenti leírást használjátok. Mivel a kamera micro SD memóriakártyára rögzít, ezért ajánlom mellé a szintén akciós áron kapható Netac márkájú, 64 GB-os adattárolót mindössze 2.500 Ft-ért. Ez természetesen áfamentes, hiszen bőven értékhatár alatti, sőt, kapásból hármat is vásárolhattok, akkor sem kell utána fizetni.

Ezekkel a kütyükkel biztosan megkönnyíted az életed 5

MJX B4W drón

Az MJX B4W drón a belépőszint felett áll, a kamerája 2K minőségben képes rögzíteni, a végsebessége pedig 40 km/h. A leírás szerint akár 1.600 méter messziről is irányítható, a WiFi kapcsolat pedig 300-400 méterig működik. Ha szélcsendes az idő, akkor a 3.400 mAh-s akkumulátorral 20 percig repülhettek, és rögtön kettőt találtok a csomagban, ami rendkívül jó hír.

Nem játékszerről van szó, ez egy 640 grammos, brushless motorokkal felszerelt drón. A kamera képe – unaxiális gimballal – az 5 GHz-es sávon érkezik, a maximum felbontás 2048×1152 pixel, 20 FPS-sel. Memóriakártyát ehhez is vegyetek, maximum 32 GB-ig támogatja a micro SD tárhelyeket, a Netac-ból találtok ekkorát is. A beépített GPS miatt könnyedén visszatalál a kiindulási ponthoz, a pozíció megtartásában optikai szenzor segít.

Az összecsukhatóság előnyeit A DJI gépek óta ismerjük, sokkal könnyebb így hordozni, főleg hogy adnak hozzá táskát, persze annál sokkal olcsóbb, mindössze 48.500 Ft-ba kerül, ráadásul ingyenes az áfamentes szállítás.

hirdetés