hirdetés

Ezeket az akciókat ne hagyd ki

V6 TWS fülhallgató

hír
Ezeket az akciókat ne hagyd ki 1
írta: Toobee
2019-04-08

A mai válogatásban igyekeztünk sokszínű csomagot összerakni nektek, valószínűleg mindenki megtalálja majd a neki megfelelő terméket. Készültünk válltáskával, Xiaomi ablaktisztítóval, 360 fokos kamerával és egy különleges kapcsolóval, valamint a V6 TWS vezeték nélküli fülhallgatóval. A közös tulajdonságuk, hogy áfahatár alatti áron juthattok hozzá, úgyhogy a vámolás miatt nem kell aggódni, ez egyedül a kamerát érinti, de mutatjuk a megoldást is.

Xiaomi Mi Sling válltáska

A Xiaomi ruházati termékei mindig kiváló minőségűek, ezért merjük ajánlani a Mi Sling válltáskát nektek. Sötét- és világosszürke színben érhető el, az ára pedig nagyon kedvező. Az anyagok tükrözik a gyártó igényességét, a textília vízlepergető, a csatok pedig fémből készültek, ami elég ritka ebben az árkategóriában. 4 literes, szóval kisméretű tárolóhelyhez jut hozzá az, aki megveszi, de könyvet, 7 colos tabletet nyugodtan bele tudtok rakni, kirándulni viszont nem ez lesz az ideális választás. Az ára az L783Y5 kuponkóddal 4.900 Ft, a szállítás itt is ingyenes, és bőven áfahatár alatti a végösszeg.

Ezeket az akciókat ne hagyd ki 8

Xiaomi Mijia Jiezh ablaktisztító

Ez megint egy olyan Xiaomi termék, amivel eddig még nem találkoztam, és elég nehezen is ismerhető fel, ugyanis a logójukat hiába keresitek majd az ablaktisztítón. Teleszkópos, tehát a nehezen elérhető helyekre is megfelelő, nem kell a 6. emeletről kihajolni, 74-127 cm-ig állíthatjuk a nyél hosszát.

Igazából az ablaktisztítás csak az egyik funkciója, gyakorlatilag bármilyen felületről lehúzhatjuk róla a vizet, ami elég sima ehhez (fürdőszoba, csempe, járólap stb.). Messziről látszik, hogy ez egy minőségi cucc, ennyiért szerintem én is rendelek egyet, hogy elbúcsúzhassak a vízkőtől és a szappanlerakódásoktól. Az ára az L455PA kuponkóddal 4.300 Ft, ebből akár több darabot is vásárolhattok, akkor sem kell áfát fizetni utána. Bővebben írunk erről a Tudnivalók menüpontunkban.

Xiaomi Yeelight kapcsoló

A Xiaomi Yeelight kapcsoló nem egy szokványos megoldás. Óriási előnye, hogy nem kell fúrni, vésni, hiszen ez egy okoseszköz, a CR2032 elem kétéves üzemidőt garantált. Egyszerűen a falra tapasztod (vagy ahova akarod), párosítod a vele kompatibilis Yeelight lámpáddal és már készen is vagy.

Biztosan sejtitek, hogy ezzel nem csak kapcsolgatni lehet a világítást, annál sokkal többre képes:

  • nyomásra ki- és bekapcsol
  • forgatásra a fényerőt állítja
  • dupla megnyomással válthattok a nappali és éjszakai mód között
  • ha pedig nyomod miközben forgatod, akkor a színhőmérsékletet állíthatod be

Minimalista dizájn, szóval passzol a többi Yeelight termékhez, és a szubjektív véleményem az, hogy jól néz ki. Az ára most nagyon jó, 3.550 Ft-ba kerül, ennyit simán áldoznék rá, hogy ne kelljen állandóan a telefonért nyúlni. Érdemes sietni, már csak 200 db van készleten.

Xiaomi MADV Mini panoráma kamera

A Xiaomi MADV Mini talán az egyik legkisebb kamera a piacon, amelyik képes 360 fokos felvételek készítésére. Némileg másként működik, mint Samsung Gear 360, hiszen ez nem különálló eszköz, Type-C porton keresztül kell csatlakoztatni a telefonhoz.

Ebből következik, hogy sajnos csak az Androidos készüléket nyüstölők tudják majd használni. Az alábbi tesztvideó engem meggyőzött, nyilvánvalóan rétegtermék, de akinek ilyesmire van szüksége, ennyire olcsón aligha kap jobb minőséget. Két darab 13 Mp-es, 210 fokos látószöggel rendelkező kamera alkotja meg a képet vagy a Full HD felbontású videót, a MADV Mini app segítségével.

Mivel ez egy irtó pici eszköz, nem kapott beépített akkumulátort, tehát csak a telefonod segítségével képes működni, ezért OTG képesnek kell lennie az eszköznek, amihez csatlakoztatod. Amennyiben nem vagy biztos benne, hogy a telefonod tudja-e majd kezelni, töltsd le ezt az applikációt, és ha zöld pipát ír ki, menni fog vele a MADV Mini. Az ára 15.000 Ft alatt van picivel, ez már áfahatár feletti összeg, ezért ha biztosra akartok menni, akkor a Duty Free Shipping szállítást vásároljátok meg mellé, még így is sokkal olcsóbb, mint a Gear 360.

hirdetés