hirdetés

Extrém olcsó a BlitzWolf új okos LED szalagja

Métere 760 forint

hír
Extrém olcsó a BlitzWolf új okos LED szalagja 1
írta: SonkaMod
2020-11-17

Imádjuk az okosvilágításokat, legyen szó a Xiaomi termékeiről, a BlitzWolfról vagy a Moesről, mindig lázba hoznak minket. Az árak nagy megelégedésünkre évről évre lejjebb kúsznak és a kínálat is szépen gyarapszik. A megfizethető LED szalagok kora már régen eljött, apró pénzért lehet Kínából beszerezni őket, de olyat, ami minőségi, és WiFi-n keresztül tudunk távirányítani, nem lehet olcsón rendelni. Mind a BlitzWolf, mind a Xiaomi is rendelkezett már ilyen termékkel, jellemzően ezek 2-3 ezer forintba kerülnek méterenként, ami azért nem kifejezetten olcsó. De most berobbant a BW-LT31, és olyan extrém alacsony áron kínálják, hogy nem lehet nem bevásárolni belőle.

Ez egy nagyon szimpatikus extra, mert így nem kell az alkalmazást megnyitnunk, ha mondjuk egy kattintással pirosra akarjuk állítani a fényt, hanem elég a távvezérlővel kattintanunk. A szalag RGBIC, ami annyit tesz, hogy egyszerre többféle szín is megjelenhet rajta, ezzel olyan látványos fényhatásokat tudunk elérni, mint például a szivárvány mód, amikor végigfut a szalagon egy-egy fénynyaláb, és mindegyiknek más-más a színe. Hangvezérelni is lehet az eszközt, gond nélkül tud kommunikálni Google Assistant és Amazon Alexa rendszerekkel is.

A Banggoodon előrendelési akcióban kapható, és az a furcsa helyzet állt elő, hogy a 10 méteres és az 5 méteres kiszerelés ugyanannyiba kerül. Pedig már az 5 méteres ára is nagyon jó, a 7600 forintos ár azt jelenti, hogy méterenként 1520 forintból ki is jön a történet. A 10 méteres teljes ára szintén 7600 forint, ami méterenkénti 760 forintos összeget jelent. Ez brutálisan alacsony ár egy okos LED szalagért, aki mindig is akart ilyet, az ne habozzon, nem lehet tudni, hogy mennyi idő alatt fog elfogyni a készlet. Egyelőre azt írják, hogy az első 50 darab kerül ennyibe, de ez a számláló sokszor nem pontos a Banggoodon, de az biztos, hogy érdemes sietni a rendeléssel.

hirdetés