hirdetés

Extra akciók a hétvégére a Geekbuyingon

Most érdemes szemezgetni

hír
Extra akciók a hétvégére a Geekbuyingon 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Norbi
2022-03-25

A Geekbuying a hétvégére is készült nektek még a hétindító akciókat is überelő ajánlatokkal, érdemes ellátogatni az oldalra, mert sok termék ára tovább csökkent. Ötletadónak kiválasztottunk két olyan kütyüt, ami szerintünk jó vétel. Próbáltunk nagyon eltérő felhasználási területről ötletelni, hátha jobban lefedjük ezzel a vásárlási igényeket. Hoztunk nektek egy összecsukható elektromos kerékpárt, hiszen indul a bringaszezon, illetve egy tabletet is, ha a sportolás után megfáradva játszanátok egyet, vagy megnéznétek egy filmet.

BMax Maxpad I11

A Bmax táblagépébe egy Unisoc T618-as processzor került, ugyanez a chip megtalálható többek között az Alldocube iPlay 40-ben és a Teclast M40-ben is. 8 GB rendszermemóriát és 128 GB-nyi tárterületet kapott, amit lehet SD kártyával is bővíteni. A készülék súlya 450 gramm,  és 7,7 milliméter vastag. A tablet háza alumínium, a kijelzője egy elég nagy, 10,4 inch-es IPS panel, melynek a felbontása 2000×1200 pixel.

6600 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amit Type-C porton keresztül lehet tölteni, és elérhető vele a 7 órás kijelzőidő. Került rá egy 5 MP-es előlapi és egy 12 MP-es hátlapi  kameraszenzor, amit még egy LED villanó is kiegészít. Olyan extrák is vannak a táblagépben, mint a sztereó hangszórók, duális WiFi, Bluetooth 5.0 és ötféle műholdas helymeghatározó rendszernek a használata. Az is nagy előnye, hogy nemcsak WiFi-n, hanem 4G-n keresztül is netezhetünk vele, mert dupla SIM kártyát kezel, tehát még telefonálni is tudunk vele. Androidból a 11-es verziót kapta.

A Bmax Maxpad I11 ára szállítással együtt 62 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). a 22MARCH2 kuponkód beírása után, itthon pedig már nem kell rá áfát sem fizetni, illetve futárszolgálattal küldik.

hirdetés