hirdetés

Év végi leárazás a Geekbuyingnál

Az év utolsó nagy akciói

hír
Év végi leárazás a Geekbuyingnál 1
írta: hajas
2021-12-14

A Geekbuying hatalmas évvégi leárazást indított, így számos terméket szerezhettek be jelentős kedvezményekkel, ráadásul extra kuponokkal is kedveskedtek. Összeszedtem nektek a legfontosabb tudnivalókat, illetve néhány akciós kütyüt is hoztam.

AOVO M365 Pro

Az AOVO M365 Pro egy elektromos roller, ami a 10,4 Ah-s akkumulátorának köszönhetően egy töltéssel 35 kilométert képes megtenni. A 350 wattos motor akár 31 km/órás sebességre is képes felgyorsítani a rollert. A 12 kilogrammos járgány 120 kilogrammal is terhelhető, miközben sok konkurens roller csak 100 kg-ot bír el. Néhány mozdulattal összecsukhatjátok, így simán betehetitek az autótok csomagtartójába is. Ha használjátok a GKB21XMAS kuponkódot, akkor 87 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a Geekbuying EU raktárából, ingyenes szállítással.

Bogist C1 Pro

A Bogist C1 Pro 500 wattos motorral rendelkezik, ami akár 45 km/h-s sebességre is képes felgyorsítani a járgányt. A 23,21 kilogrammos, masszív vázzal rendelkező szörnyeteg 150 kilogrammot is elbír. 13 Ah-s akkuval vértezték fel, ami 45 kilométer megtételéhez szükséges energiát tárol magában. A 10 colos, felfújható kerekeinek köszönhetően még a rázós utakon is kényelmesen gurulhattok, ráadásul egy nyereg is a csomag része, így akár ülve is közlekedhettek vele. A GKBPV76 kóddal 193 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg EU raktárból.

ADO A26

Az ADO A26 elektromos kerékpár városi közlekedésre vagy akár kirándulásra is remek választás. Masszív, alumínium vázat kapott, melynek köszönhetően mindössze 21 kg-ot nyom, és akár 120 kilogrammot is elbír. 12,5 Ah-s kapacitású akkumulátorral vértezték fel, ami tisztán elektromos üzemmódban 35 kilométeres hatótávot biztosít számotokra, de ha ti is tekertek, akkor ez 70 kilométerre növelhető. Magának az aksinak a töltése mindössze 5 órát vesz igénybe. A kerékpárt egy 500 wattos motor hajtja, aminek köszönhetően 35 km/órás végsebesség is elérhető. A gyártó ügyelt a kényelemre is, így egy 7 sebességes Shimano váltóval látták el, az úthibák okozta rázkódásokat pedig a teleszkópok mérséklik. Ha használjátok az ASNBWQ kuponkódot, akkor 286 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg, szintén EU raktárból.

Engwe EP-2 Pro

Az Engwe EP-2 Pro fatbike 20 colos, széles kerekekkel lett ellátva, ami egyaránt alkalmas terepre és városi használatra is. 750 wattos motor hajtja, melynek köszönhetően 45 km/h-s tempóval is gurulhattokTisztán elektromos üzemmódban 60, míg rásegítéssel akár 120 kilométeres távot tehettek meg vele, ami a hatalmas, 12,8 Ah-s akkumulátornak köszönhető, melyet nagyjából 6 óra alatt tudtok feltölteni. A könnyeb hajtás érdekében 7 sebességes Shimano váltóval látták el, a biztonságotokról pedig tárcsafékek, valamint első és hátsó LED világítás gondoskodik. A biciklit 314 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron vásárolhatjátok meg.

hirdetés