hirdetés

EU raktáras ózongenerátor vihető jó áron

Gyorsan visszahozza az árát

hír
EU raktáras ózongenerátor vihető jó áron 1
írta: SonkaMod
2021-12-28

A koronavírus járvánnyal futott fel igazán az ózongenerátorok piaca, és már egyre többen használnak ilyen eszközt. Az ózon kitűnően fertőtlenít, és megöl minden kórokozót, viszont ésszel kell vele bánni, mert rendkívül mérgező is. Több cég is szakosodott rá, hogy ózonnal fertőtlenítsenek, de kár sokat költeni rájuk, mert Kínából nagyon olcsón lehet ózongenerátort vásárolni, amivel költséghatékonyan ölhetjük a vírust, a penészt és a rossz szagokat.

A gép beszerzése mellett dönteni igen gazdaságos. A hazai cégek képesek nagyon magas összeget elkérni egy-egy ózonos fertőtlenítésért. Gondoljunk akár egy egyszerű autóklíma tisztításra vagy akár egy egész lakás fertőtlenítésére. A gép már egy használattal is szinte visszahozza az árát, de kettő bekapcsolással már biztosan. Nyilván nem az itthoni árakkal számolva, mert nagyon drágán mérik a generátorokat, pedig ugyanazok az Aliexpresses kínai gépek azok is. Aliról most nagyon jó áron rendelhető egy 48g/óra kapacitású gép. Nem nagyon fancy, de a feladatát ellátja, a szerkesztőségi tagoknál is van 1-2 ilyen gép elfekvőben. Persze a teljesítmény valószínűleg kamu. Érdemes ezzel számolni, de attól még használható, csak érdemes többet járatni.

Az Aliexpresses gép nagyon jó áron megvásárolható. Az AA405 kuponkódot kell beírni, így pedig mindössze 12 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg is tudjuk rendelni. Az áfa ebben az árban már benne van, és ingyenes szállítással hozzák Lengyelországból, így még kezelési költséget sem kell rá fizetni. Egy lakásfertőtlenítés, vagy két autó klíma tisztítás már vissza is hozza az árát.

hirdetés