hirdetés

Érkezik a meleg, hívogat a víz

A 335 centis Funwater SUP vehető most nagyon jó áron

hír
Érkezik a meleg, hívogat a víz 1

Forrás: Gshopper

írta: Bagi
2024-02-16

Pár napja már írtam egy Funwater SUP-ról, de most ismét szembe jött velem egy kedvező ajánlat, ezért figyelmetekbe ajánlom ezt a tengerre is ideális, 335 cm hosszú deszkát. Ennél a modellnél a csomag részét képezi egy pumpa is. A Gshoppertől kupont is szereztünk hozzá, így alig 50 000 forintért szerezhetitek be ezt a kezdőknek is kényelmes sporteszközt.

Ajánlott szörfözésre, túrázásra, jógázásra és horgászatra is. A deszka alján három levehető uszony is található, emiatt egyszerű a kormányzása. A teljes felszerelés elfér egy táskában, a leeresztett deszkát, a szétcsavart evezőt és az egyéb kiegészítőket könnyen el lehet csomagolni és szállítani, még egy pumpa is jár hozzá.

A Gshopperről most szuper előszezoni áron szerezhetitek be, de a gshoppersup  kuponkóddal még olcsósíthattok, így csak 50 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)..

hirdetés