hirdetés

Érdekességek az Aliexpressről

Mit ki nem találnak…

hír
Érdekességek az Aliexpressről 1
írta: hajas
2020-06-09

Biztosan elgondolkodtatok már azon, hogy milyen jó lenne egy övre szerelhető sörtartó, így mindkét kezetek szabaddá válna. Azt hittétek eddig, hogy nincs ilyen termék? Jó hírem van: létezik, ráadásul az Aliexpressen kapható. Ilyen és ehhez hasonló érdekességeket válogattam össze nektek a mai cikkben.

Érdekességek az Aliexpressről 2

Övre szerelhető pohártartó – 1400 forint

Első ránézésre egy sima övcsatnak néz ki, azonban ennél sokkal többet tud. Le tudjátok hajtani, így gyakorlatilag tálcaként funkcionál, bele tudjátok tenni az üdítőtöket, a kör alakú fémgyűrű pedig gondoskodik arról, hogy ne boruljon ki az ital. Remek társ például grillezéskor, hiszen felszabadul a kezetek, és az asztalig sem kell elsétálnotok, ha szomjasak vagytok.

Érdekességek az Aliexpressről 3

Bevásárlótáska – 1400 forint

Ha szeretnétek megkönnyíteni a bevásárlás utáni pakolászást, akkor érdemes vennetek egy ilyen bevásárlótáskát. A zsák szájának szélein egy-egy akasztó található, így könnyedén ráakaszthatjátok a bevásárlókocsi szélére, és a kasszánál egyből mehetnek bele az áruk. Ha az autótoknál vagytok, akkor egyszerűen fogjátok meg a fülénél, és mehet a táska a csomagtartóba.

Érdekességek az Aliexpressről 4

Tojás szétválasztó – 210 forint

Sütéskor és főzéskor az egyik legidegesítőbb dolog, amikor a tojás sárgája és fehérje szétválasztásakor egybe folyik a kettő. Ezután már nem túl egyszerű feladat kiszedni a sárgáját, erre kínál megoldást ez a praktikus konyhai kiegészítő: ha ebbe ütitek bele a tojást, akkor az alján a fehérje átfolyik, a sárgája pedig a szűrőben marad.

Érdekességek az Aliexpressről 5

Gumicsirke – 460 forint

Végül egy inkább mókás, mint hasznos játékot hoztam nektek: egy csipogó gumicsirkét. Vicces külseje és bolondos hangja biztos jó kedvre derít titeket (vagy felidegesíti a veletek lakókat). Egy YouTuber kihozta amit csak lehet ebből a csirkéből, nézzétek meg ezt a videót:

hirdetés