hirdetés

Érdekes termékre bukkantunk a Vevor oldalán

Konyhában, szerszámokban nagyok

hír
Érdekes termékre bukkantunk a Vevor oldalán 1

Forrás: Vevor.com

írta: Norbi
2022-08-08

A Vevor oldaláról még nem ajánlottunk nektek termékeket, pedig van pár érdekes darab a kínálatunkban, annak ellenére, hogy inkább ipari cuccokat forgalmaznak. A választék igen széles, árulnak például kétéltűtojás keltetőt is, ha épp már csak ez hiányozna otthonról, de azért a termékeik nagy része több gyakorlati haszonnal bír egy átlagember számára is. Ki lehet fogni jó árú darabokat náluk, pl. a fapellettel fűtött pizzasütő ára kifejezetten versenyképes. Most kuponok is elérhetőek az oldalukon, amit szabadon felhasználhattok a vásárlásnál értékhatártól függően.

A sütő értelemszerűen csak a szabadban használható, de szerencsére könnyen hordozható a behajtható lábai és a hozzá kapott hordtáskának köszönhetően. A kerti partik igazi sztárja lehet, mert ha felfűtöttétek onnantól másfél percenként ontja magából az ínycsiklandóan gőzölgő pizzákat. Persze ehhez azért kell egy kis gyakorlat, hogy megfelelően tudjátok adagolni bele a tésztát. A csomag része még egy praktikus lapát és egy pizzavágó, illetve két fogókesztyű is.

A terméket remek áron tudjátok megrendelni, ha használjátok a VVOFF  kódot, akkor az ára 60 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ebben már a szállítás és az áfa is benne van, más költségetek nem is lesz a rendeléssel kapcsolatban.

Autós hűtőláda

Az autós hűtőládákról már többször írtunk nektek, de így nyár közepén ez igencsak aktuális, úgyhogy mutatunk rá még egy jóáras alternatívát a Vevor választékából is. A berendezés többféle méretben érhető el, de a kiválasztott 45 literes űrtartalommal rendelkező darab már megfelelően pakolható, nem csak két doboz sör fér bele. Az energiafogyasztása nagyon takarékos, egy teljes nap csak 0,2 kWh-t ír a gyártó energiaigénynek, hogy megtartsa a beállított hőfokot. Ez lehet picit túlzó, hiszen egy melegebb napon, azért kell küzdenie, hogy megőrizze a hideget odabent. Üzemeltethető az autó szivargyújtójáról, illetve 230-as hálózatról is. Összepárosítható egy mobiltelefonos alkalmazással, amin nyomonkövethető az aktuális hőfok, illetve beállításokat is eszközölhettek rajta, de ezt megtehetitek, a készüléken található LCD kijelző mellett található gombokkal is. 

A súlya 12,86 kg, mérete 27×13.6×18,2 col, így tehát használható a szabadban, a gépjárműben, illetve otthon is, attól függően hol van rá szükség. A 45 literes verzió ára most a VVOFF  kuponkód használatával 99 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).. Ebben az árban már minden benne van.

VEVOR 2 in 1 Electric BBQ Pan

A grillezéshez, ha nem akartok faszénnel vagy fával pepecselni, remek megoldás, ha egy elektromos grillezőt használtok, így nem lesz pernye, füst, illetve sokkal gyorsabban is kész lehet az ebéd. A Vevor termékével ráadásul nemcsak grillezni, hanem főzni is tudtok a középen található főzőlap és lábas segítségével. Ugyan hangulatban nem hozza egy bográcsban készült ételét, de mindenképpen praktikusabb megoldás. A főzőlap teljesítménye 1200, míg a grillfelületé 1000 watt. Egyszerre is használható, így egyidőben sütögethettek rajta, főzhettek levest, készíthettek mártásokat vagy bármi mást. A készüléken két hőfokszabályozó található, amin 0 és 240 fok között állítható a hőmérséklet. 

A termékhez jár egy üveg fedő és számos konyhai kiegészítő is, a szilikonos kenőecsettől kezdve a különböző kanalakig, szedőkig. A teljes szett ára most a VVOFF  kuponkód beírása utána 27 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ez az ár már tartalmazza a szállítást és az áfát is, más költségetek pedig nem lesz a rendeléssel kapcsolatban.

hirdetés